Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
32 berichten.
Isa Vermeer uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 11 augustus 2022 om 13:43
Beste François,

Ik wil je als eerste heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Ik heb er hard voor moeten werken maar bij de 2e poging was het toch gelukt. je hebt mij super erg geholpen. Net voordat ik ging verhuizen naar Maastricht nog op tijd mijn rijbewijs gehaald. Door mijn vriendinnen ben ik terecht gekomen bij jou en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Bedankt voor alles! De meiden en ik komen graag nog een keer langs.

Groetjes,
Isa.
Emma Gussinklo uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 10 augustus 2022 om 22:46
Bedankt voor alle leuke en gezellige rijlessen! We hebben een periode gehad waarin we onregelmatig waren met lessen maar toch hebben wij er samen afgelopen weken keihard voor gewerkt om mijn examen te kunnen halen en gelukt! Gewoon in 1x geslaagd!! Ik ga je nog missen naast me 😉
Marjoleine Marrée uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 8 juli 2022 om 22:13
Super rijlessen gehad! Ondanks ik tijdens mijn rijopleiding naar Tilburg ben verhuisd toch bij Francois blijven lessen en geen enkel moment spijt van gehad! Heel erg bedankt voor de gezelligheid en de goede lessen waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald!!
Jules van Echteld uit Rijswijk heeft geschreven op 20 juni 2022 om 13:00
Top gozer. Bedankt voor de leuke/leerzame lessen heb er van genoten. Altijd gezellig in de auto.
Geen moment spijt gehad van het kiezen voor jou als rijleraar

1x het rijbewijs in de pocket.
Sanne Draaijer uit Ochten heeft geschreven op 13 juni 2022 om 18:40
Het was een geweldige leuke en leerzame tijd! Heb echt genoten van de lessen en de gezelligheid! Teamwork was top waardoor ik een top resultaat heb behaald! Door mijn extreme faalangst heb ik toch het afrijden in 1x behaald! Hartstikke bedankt voor de top tijd!
Indy Roode uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 7 juni 2022 om 22:33
Haa François, man wat heb ik bij jou in de auto genoten. Ik kende je al van vroeger dus toen ik mijn rijbewijs dan toch eindelijk ging halen geen moment getwijfeld om me bij jou aan te melden. Daar heb ik zeker geen spijt van gekregen, niet alleen was het af en toe hartstikke hard lachen maar ook de manier waarop jij mij hebt leren autorijden was bijzonder prettig. Het ga je goed en we spreken elkaar in de toekomst vast nog! Voor iedereen die op zoek is naar een rijschool: je hoeft niet meer verder te zoeken, schrijf je maar gewoon hier in.
Esmee den Hartog uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 6 juni 2022 om 19:51
Bedankt voor de fijne en gezellige lessen! Nadat mijn zus bij jou geslaagd was en elke les enthousiast terug kwam ben ik ook gaan lessen bij jou en dat was zeker de juiste beslissing. Ik ben in een keer geslaagd.
Bedankt voor alles en veel succes met je geweldige rijschool!!
Marloes Deknatel uit Maurik heeft geschreven op 25 mei 2022 om 13:24
François, wat hebben wij een hoop gelachen!!! (En ook veel geleerd natuurlijk) ik kon mij echt geen betere en leukere instructeur wensen. Je hebt echt het beste voor met al je leerlingen, en doet er alles aan om iedereen op een manier te helpen die bij hen past. Ik ga onze gezellige ritjes ontzettend missen... François bedankt voor alles!!!
Tyler van Maurik uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 24 mei 2022 om 22:24
François dankjewel voor de rijopleiding. Je bent een fantastische kerel waar ik veel plezier mee heb gehad. Je geeft goede lessen mee en je hebt prachtige humor!! Ik heb met veel plezier de opleiding bij jou gevolgd en zou het zo weer doen en vooral aanraden! ( de patat was wel lekker hè) Uiteraard weer een geslaagde er bij. Je mag trots op jezelf zijn, ik ben in ieder geval wel trots op je!
Jim van Dijk uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 10 mei 2022 om 12:12
Beste Francois,

Je bent een held! Dag van te voren tijd vrij gemaakt voor mij zodat ik met goed gevoel het examen in kan met twee lessen op één dag. Alles zodat ik mijn rijbewijs haal voordat ik naar Amerika zou gaan. Nooit gedacht van te voren dat ik de gezelligheid in de auto zal gaan missen. Dankjewel Francois!

Groet,

Jim van Dijk
Dean Spee uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 19 april 2022 om 13:08
Beste francois

Ik wil jou bedanken voor alle leerzame maar vooral gezellige lessen! Ik ben via vrienden bij jou terecht gekomen, hun zeiden hoe gezellig je was en hoe goed je alles uitlegt. 1 ding is zeker ze hebben niet gelogen, want ook ik heb in 1x mijn rijbewijs weten te behalen. Super bedankt voor deze toffe periode !

Groet,

Dean Spee
Vivian Vogelzang uit Ravenswaaij heeft geschreven op 29 maart 2022 om 21:05
Hi François,

Mega bedankt voor al je geduld, kennis en natuurlijk gezelligheid! Ik heb veel geleerd tijdens de opleiding en ben vandaag zoals heeeel veel anderen in 1 keer geslaagd.

Hopelijk tot snel, en als je Hugo mist ben je altijd welkom:)

Groetjes,

Vivian
Suus van Summeren uit Tiel heeft geschreven op 28 maart 2022 om 20:58
Frans, hartstikke erg bedankt!!! Ik had geen betere rij instructeur kunnen wensen!

Ik heb veel meer geleerd dan alleen dingen over de auto en het verkeer. Het was altijd hartstikke gezellig en je wist ook altijd precies wat je moest zeggen.

En mij dan op zo’n speciale dag inplannen voor het rijexamen, rijschool van Klaveren 10 jaar!! Dubbel feest:)))

Helaas kan de hele familie van Summeren nu autorijden en zal je ons niet meer naast je hebben. Gelukkig heb de leukste als laatste gehad, dus een goede afsluiter;)

Bedankt! En ik zie je vast nog wel eens.

Groetjessssssssss
Sophie uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 17 maart 2022 om 15:26
François, bedankt voor alle leerzame maar vooral ook gezellige lessen! Ik heb veel geleerd in alle lessen en zeker veel gelachen. Nadat mijn broer in 1 keer was geslaagd, was voor mij vandaag het moment daar. En ook ik ben in 1 keer geslaagd. Heel er bedankt voor alles!
Luna Troostheiden uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 24 februari 2022 om 13:21
Beste François,

Hartstikke bedankt voor alle leuke lessen! We hebben hard gewerkt en hard gelachen. Je geeft super duidelijke uitleg en denkt altijd mee met de leerlingen. Zelfs als ik het na 100x nog fout deed bleef je geduldig en gaf je me het vertrouwen dat ik het wel kon. Ik ben blij dat ik na mijn zus en broer ook bij jou ben komen lessen. 🙂

Nogmaals bedankt!!!
Wessel Anema uit Rijswijk heeft geschreven op 23 februari 2022 om 23:05
Beste François

Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. Veel van mijn vrienden hebben al bij jou gelest en hadden het soms over jou zo ben ik ook bij jou terecht gekomen. Net als veel andere ben ik ook in een keer geslaagd Frans bedankt voor de leuke tijd kerel.

Groet,

Wessel Anema
Ewout de Boer heeft geschreven op 22 februari 2022 om 13:54
Beste François,

Als eerste bedankt voor de goede lessen! Zoals je weet vind ik auto rijden sowieso leuk maar de lessen maakte het nog leuker. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam, altijd goede tips en je weet hoe je leerlingen in elkaar zitten.

Bedankt voor je vertrouwen en ik zie je vast nog wel eens op de weg!

Groet,
Ewout
Annemijn Van der Kruk uit Tiel heeft geschreven op 11 februari 2022 om 20:23
Beste François,

Bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Vanaf de eerste les wist ik al dat jij een goede instructeur was en ook plezier ziet in je werk! Na 3,5 maand in 1x geslaagd, dankzij je goede tips. Wel een extra kwaliteit: je kent je leerling en weet hierop in te spelen.

Succes met je rijschool! En ik zie je vast nog een keer rijden.

De Bosche bollen komen er zeker nog😉

Groeten,
Annemijn
Remco Schimmel uit Overlangbroek heeft geschreven op 1 februari 2022 om 08:05
Beste Fransie,

Hartelijk dank voor alle fijne en goede lessen. In een korte tijd van 3 à 4 maanden een auto rijbewijs in de pocket en in 1x geslaagd door jou goede en gezellige lessen. Je bent echt een hele toffe kerel en snap wel waarom iedereen zei dat ik bij jou moest gaan lessen. Nogmaals bedankt en het gaat je goed!

Groet,

Remco Schimmel
Charlotte uit Tiel heeft geschreven op 29 januari 2022 om 22:30
Hi Fransie,

1000 maal dank. Dank voor de mega gezellige maar vooral leerzame lessen. Dank voor je geduld. En dank voor je hulp maar de vrijheid! Eindelijk niet meer fietsen 🙂

Rijlessen als heel fijn ervaren. Er is tijd voor een lach en een traan. Lukt het niet een één keer? Doen we het toch nog 100x over als het moet. Vond rijden spannend, eng en zei altijd niks voor mij was. Maar zou nooit meer zonder willen. Dank voor je vertrouwen.
Gaat je goed!

Groet,
Charlotte