Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
69 berichten.
Lawrence uit Wijk bij duurstede schreef op 29 november 2023 om 17:15
Hey Francois

Wilde effe bedanken voor alle hulp dat je me hebt gegeven tijdens mijn rijlessen. Heb nu eindelijk me rijbewijs in 1 keer gehaald en had het zeker niet gekund zonder jou hulp

Met vriendelijke groet,

Lawrence
Jette uit Tiel schreef op 29 november 2023 om 12:45
Hallo François,

Allereerst wil ik je ontzettend bedanken voor alle mooie, leuke lessen. Ik heb zo veel geleerd in een korte tijd van jou!! In het begin heel veel gelesd, zodat we optijd klaar konden zijn voor het rij-examen. Uiteindelijk hebben we besloten om dat te veranderen in een TTT, die wel erg goed is gegaan.
Vandaag ben ik dan eindelijk geslaagd voor mij rij-examen en kan je niet meer bedanken.
Nu nog mijn rijbewijs aanvragen en ik dan kan ik weg racen.

Groetjes,
Jette
Sam Strikker uit Breda schreef op 22 november 2023 om 17:30
Hoi!,

Nu al meer dan een jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, en na in Breda les te hebben gehad en veel ervaringen van anderen te hebben gehoord kan ik echt met volle overtuiging zeggen dat Francois DE beste rijinstructeur is die ik ken. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald (bij hem dan hihi) en rij nog steeds met ontzettend veel plezier en zelfvertrouwen rond. Hij neemt echt tijd voor iedere leerling en geeft les op een manier die het beste bij de student past. In kort, wil je een prettige ervaring en snel je rijbewijs? Ga vooral hier op les!

Groetjes Sam.
puck uit cothen schreef op 6 november 2023 om 19:55
Hey Francois!

Dankzij jou heb ik mijn rijbewijs in de pocket (in 1 keer😝) en kan ik nu binnenkort lekker zelf scheuren. Thanks voor alle inzet en ik mag hopen dat andere mensen hun ogen openen en inzien dat van Klaveren de beste is!

Groetjes,

Puck
Mette uit Tiel schreef op 4 november 2023 om 16:36
Heyy Erwin,

Ontzettend bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen. Zonder jou hulp had ik nooit zo zelfverzekerd achter het stuur gezeten!

Groetjes Mette
Ivar uit Wijk bij Duurstede schreef op 1 november 2023 om 11:39
Hey Francois,

Bedankt voor de rijlessen en de leuke gesprekken die wij hebben gehad. ik ben super blij dat ik het gehaald heb en ben ook trots op hoe ik zelf gegroeid ben.

bedankt daarvoor,

Groeten Ivar
Noortje uit Wijk bij Duurstede schreef op 31 oktober 2023 om 12:17
Hey François,

Heel erg bedankt voor het er altijd zijn tijdens de rijopleiding. Elke rijles was er wel een moment dat we samen in een deuk lagen ( van het lachen natuurlijk ).
Ik heb het altijd gezellig gehad en alles goed geleerd wat ik nodig heb voor in het verkeer!

Nog heel erg bedankt voor alles en ik ga je missen als bijrijder😁

Groetjes Noortje
Dean van Maren uit Wijk bij Duurstede schreef op 18 oktober 2023 om 17:54
Hey François,

Ik heb vandaag mijn rijexamen gehaald, met een klein (of toch wel een heel groot gelukje). Ik wil je enorm bedanken voor alle ondersteuning die je me hebt gegeven, en ook de kans om vervroegd mijn herexamen te mogen doen. Alle lessen die we met elkaar hebben gehad zijn me erg goed bevallen en hebben er nu voor gezorgd hoe ik rijd in het verkeer.

Heel erg bedankt voor alle lessen, en blijf zo door gaan!

Groetjes Dean
Niels Vissers uit Ophemert schreef op 28 september 2023 om 22:06
Hee François,
Ik heb van de week afgereden en wil je graag bedanken voor je super goede inzet en de gezellige en leerzame lessen, het was iedere les weer een feestje. Ik heb een hele leuke tijd gehad en ik zal je zeker aanbevelen als top rijschool.

François nogmaals bedankt topper!!

Groetjes Niels
Sem uit Wijk bij Duurstede schreef op 25 september 2023 om 16:37
Hey Erwin,

Super bedankt voor de afgelopen tijd in de auto! Dankzij je leerzame lessen ben ik veel rustiger geworden in het verkeer en heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ook fijn hoe je altijd meewerkt met de planning en dat je hier ook heel flexibel mee bent.

Nogmaals, bedankt voor alles!
groetjes, Sem
eline uit wamel schreef op 22 augustus 2023 om 16:28
Hey erwin,

Ik wil je heel erg bedanken voor alle leuke en leerzame rijlessen die we hebben gehad. Geen moment heb ik me ongemakkelijk of onveilig gevoeld in de auto en het was altijd gezellig. Je legde altijd alles goed en duidelijk uit en dacht heel flexibel mee met het inplannen! Door jouw goede lessen heb ik in twee keer mijn rijbewijs kunnen halen, dankjewel!

Ik zou deze rijschool absoluut aanraden aan iedereen die een fijne en toegewijde instructeur zoekt,
Groetjes Eline
Wesley uit Ingen schreef op 19 augustus 2023 om 14:02
Beste Francois,

Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzet die je hebt getoond tijdens mijn rijlessen en examens. Vanaf het begin tot het eind heb jij (samen met mij) alles gegeven zodat ik mijn rijbewijs kon halen. Ik heb oprecht een leuke tijd met je gehad tijdens mijn rij-opleiding. Altijd was het gezellig tijdens de lessen, en kwa interesses lagen we ook op één lijn, dus hadden altijd wel wat om gezellig over te praten. Nogmaals, François ontzettend bedankt!
Lars uit Tiel schreef op 26 juni 2023 om 18:27
Hoi François,

Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij jouw uitstekende begeleiding.

Ik wil je onzettend bedanken voor alle leuke lessen die we hebben gehad. Je bent een goede rij-instructeur waar je mee kunt lachen. (Vooral om alle voetbaltermen die tijdens de lessen voorbij zijn gekomen). Je merkt heel erg dat jij onzettend veel tijd in je leerlingen steekt en dat zorgt natuurlijk voor een positief eindresultaat.

Bedankt voor alles!

Groetjes, Lars
Kirsten uit Tiel schreef op 25 juni 2023 om 20:08
Hey francois,
Dankzij jou ben ook ik geslaagd, vele leuke en gezellige lessen en soms wat mindere lessen maar je trok me er altijd door heen.
Heel erg bedankt voor de leuke tijd!!
Nu mag ik zelf gaan rijden maar eigelijk mis ik het wel om jou naast je te hebben met je goeie uitleg en grapjes😀

Rijschool van klaveren is zeker een aanrader en heb hier een hele nieuwe ervaring door.
Francois nogmaals heel erg bedankt voor alles!!

groetjess kirsten
Joep uit Cothen schreef op 18 juni 2023 om 12:03
Hey Francois,

Ik heb echt genoten van de rijlessen en ben door jouw goede uitleg in 1x geslaagd! Ik had me geen betere ervaring kunnen voorstellen voor de reis naar mijn rijbewijs. Fouten mochten altijd gemaakt worden en jij zorgde er altijd voor dat ik van die fouten leerde. Nog heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd.

En voor de mensen die nog een rijschool zoeken, is dit zeker een aanrader! 🍀
Anouk uit Buren schreef op 8 juni 2023 om 13:15
Hey François
Vandaag in 1x geslaagd. Dankzij je goede en duidelijke uitleg. De lessen waren altijd gezellig en nooit saai. Ik heb een leuke tijd gehad en kijk met plezier terug naar de leuke en leerzame lessen. Nogmaals dank je wel .
En die gene die nog een rijschool zoeken. Hier ben je aan het juiste adres. Gewoon in 1 woord TOP.
Esmée uit Wijk bij Duurstede schreef op 19 mei 2023 om 21:06
Heyy François!

In 1x geslaagd in 6 maanden tijd, door top begeleiding natuurlijk!

Je hebt me erg geholpen door middel van je goede uitleg. Als het soms even niet lukte, probeerden we het gewoon opnieuw.

Hartstikke bedankt voor alle gezellige lessen, ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad en zal je zeker aanbevelen bij anderen!

P.s. Ik ga de lessen toch wel een beetje missen…
Roy schreef op 10 mei 2023 om 19:42
Rijbewijs in 1x gehaald na altijd leuke en gezellige lessen te hebben gehad. Ook altijd duidelijke uitleg over bepaalde situaties als iets niet gelijk duidelijk was.
Bedankt voor de lessen💪🏻
Rinus uit Ingen schreef op 21 april 2023 om 15:07
Yes vandaag in een keer geslaagd voor rijbewijs via (stormbroek) en van klaveren natuurlijk was een hele fijne instructeur en ga nu een leuk weekend houden ik zou je deze rijschool zeker aanraden goed contact etcetera 💪
Anne Hengstermann uit Tiel schreef op 3 april 2023 om 22:49
Heeeeeuuuyyyy François,

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs na een heeeele leuke rijopleiding bij François. Ik heb het super naar mijn zin gehad, heel veel gelachen, heel veel gekkigheid en natuurlijk heel veel geleerd. Samen hebben we geknokt voor dit rijbewijs en allebei dik verdiend (al zeg ik het zelf ;)) François, super bedankt voor je inzet, moeite en tijd die je in mij hebt gestoken, maar ook in andere leerlingen. Ik hoop je nog afentoe te spreken en ik zal mn broertje naar je toe sturen 😉 Voor alle toekomstige leerlingen: ga voor rijschool van klaveren als je elke week met plezier in de auto wil stappen en als je lekker je jezelf wil kunnen zijn tijdens de rijles. Hou hem beetje in de gaten die François en als ie te gek gaat doen moet je hem gewoon temmen! (Misschien iets van ducktape ofzo voor op zn mond)

Liefs, Anne