Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
88 berichten.
Merno Rischen uit Tiel schreef op 27 mei 2024 om 15:15
Hey François,

Heel erg bedankt voor alle leuke lessen en de duidelijke uitleg. Tijdens de lessen was erg geduldig en altijd positief. Je had snel door waar ik moeite mee had en wist hoe ik hier het beste mee kon oefenen. Door jou heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen, heel erg bedankt!

Groetjes,
Merno
Beau de ruiter uit Cothen schreef op 24 mei 2024 om 20:45
Ik heb met de rijschool een leuke / gezellige tijd gehad. Heb veel geleerd van François. ik ben op mijn 17e jaar in 1x geslaagd.
Leon Damhuis uit Tiel schreef op 15 mei 2024 om 13:38
Jongens wat is dit toch een fantastische rijschool. Als je opzoek bent naar een rijschool waar plezier in het autorijden bovenaan staat dan ben je hier op het juiste adres! Elke auto les was voor mij een hoogtepunt van de week! François is een vrolijk betrokken instructeur die goed kan inspelen op de persoon. Dit zorgt ervoor dat jij je als leerling altijd prettig en comfortabel voelt in de auto waardoor er een prettige leeromgeving word gecreëerd . Het slagingspercentage bij Van Klaveren liegt er niet om, ook ik heb mijn rijbewijs na 1 examen mogen ophalen. François je bent een topper!
Fleur Vogelaar uit Tiel schreef op 8 mei 2024 om 16:29
Hee François,

Sinds ik voor het eerst bij je in de auto stapte voelde ik me meteen op mijn gemak bij jou. Je bent altijd in voor een grapje. Je hebt me geleerd om op mezelf te vertrouwen en dat ik zonder bevestiging te vragen ook goed kan rijden. Dit had jij namelijk eerder door dan ikzelf.
Vandaag ben ik in één keer geslaagd dankzij jou leerzame en leuke lessen.
Bedankt voor de leerzame en gezellige tijd, ik keek altijd uit naar mijn rijles en ik zal het ook erg gaan missen.
Het hoogtepuntje was voor mij dat we naar Amsterdam zijn gereden en daarna had ik de snelweg goed onder controle!
François, nogmaals bedankt, ik ga de gezelligheid missen!

Groetjes, Fleur Vogelaar
Sophie van Soest uit Wijk bij Duurstede schreef op 2 mei 2024 om 17:53
Zonder twijfel heb ik vandaag mijn examen mogen halen dankzij de fantastische hulp die ik van François heb gekregen! Na een aantal rijscholen te hebben gehad en de hoop verloren te hebben was ik begonnen bij rijschool van Klaveren. Wat een verademing en een verschil in de manier van lesgeven. François heeft veel geduld, geeft op een duidelijke en leuke manier les en ik kan met veel overtuiging zeggen dat ik een fantastisch tijd heb gehad en echt plezier heb gekregen in het autorijden. Ik vind het jammer niet iedere week meer te kunnen lessen maar daarvoor in de plaats wel mijn rijbewijs in de pocket, bedankt François!!

-Sophie van Soest
Remco schreef op 28 april 2024 om 22:11
Hoi François,

Super bedankt voor de fijne samenwerking en je eindeloze geduld. Mede dankzij dat en je heldere instructies heb ik mijn rijbewijs binnen.

Ik kan iedereen deze rijschool van harte aanbevelen. François heeft een persoonlijke manier van lesgeven en stemt samen met jou af om uiteindelijk het rijbewijs te halen.

Nogmaals bedankt!
Tobias uit Wijk bij Duurstede schreef op 12 april 2024 om 01:03
Hee Francios,

Dankjewel voor je lessen, we hebben erg veel gelachen tijdens de lessen maar ook veel geleerd. Ik vond het fijn om bij jou te lessen. Je was altijd duidelijk en positief. Ik ben blij dat ik in 1x mijn rijbewijs gehaald heb door jou!

Groetjes,
Tobias
Thomas Dekkers uit Tiel schreef op 26 maart 2024 om 22:13
Hoi François,

Enorm bedankt voor de afgelopen 7 maanden. 7 maanden vol plezier, want wat een fantastische lessen hebben we gehad. Naast het lachen en praten heb ik heel veel gehad aan de vrijwel perfecte begeleiding. De jarenlange ervaring komt daar goed naar voren. De rijlessen waren een lekkere afleiding van school. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Groetjes Thomas
Annefloor Sijpkes uit Tiel schreef op 16 maart 2024 om 14:08
François heeft ervoor gezorgd dat ik vol met zelfvertrouwen en een veilig gevoel in de auto zit. Ik heb persoonlijk veel last van faalangst en ik ben door middel van een faalangst examen in één keer voor geslaagd voor mijn rijexamen. Meneer van Klaveren zorgt voor zelfverzekerdheid bij de leerling, maar ontwikkeld ook een goede band met de leerling.
Hij creëert de perfecte balans voor leerzame en de altijd zo gezellige lessen. Op momenten dat het “fout” ging in de les verloor ik bijna alle hoop, maar al snel kalmeerde François mij en zorgde voor rust en zelfvertrouwen in mij. Er werd nooit geschreeuwd of gepanikeerd in de lesauto. Bij hem zie je echt dat zijn werk zijn passie is en het hem echt gelukkig maakt om zijn leerlingen op te lijden naar bestuurders van de weg.
François van Klaveren gaat met respect om met zijn leerlingen en staat ervoor open om iedereen te helpen naar je rijbewijs. Ik zal deze band nooit vergeten en na een halfjaar met mijn rijbewijs mis ik toch de gezelligheid met François naast mij in de auto.

Lieve groetjes van Annefloor!
Tim Janssen uit Tiel schreef op 13 maart 2024 om 11:38
1e keer meteen geslaagd. Erwin is een hele fijne en rustige instructeur. Mijn rijlessen zijn heel goed bevallen. Groetjes, Tim
J.C.M uit Deil schreef op 29 februari 2024 om 17:33
Hoii,

Na 3x examen heerlijk mijn rijbewijs behaald! Bedankt voor de goede lessen en het geduld:) het heeft misschien wat langer gekost maar die tijd heb ik ook gekregen en nu kan ik veilig en voorzichtig de weg op
Célina uit Tiel schreef op 9 februari 2024 om 18:23
Hoihoi François,

Heel erg bedankt voor de gezellige lessen. Ik heb tijdens mijn lessen heel veel kunnen lachen, maar ook veel geleerd en meer zelfvertrouwen gekregen. Je doet echt je uiterste best voor je leerlingen en ik had me geen betere rijinstructeur kunnen wensen. Bedankt voor alles!

Groetjes
Célina
Britt Stolk uit Tiel schreef op 6 februari 2024 om 22:51
Beste François

Bedankt voor de positieve ervaring bij jouw rijschool. De enthousiaste begeleiding, geduldige aanpak en positieve sfeer hebben ervoor gezorgd dat ik mijn rijlessen als prettig heb ervaren. Ik voelde me altijd op mijn gemak en goed voorbereid. Bedankt voor de leerzame lessen!

Groetjes Britt
Brechtje de Monchy uit Wijk bij Duurstede schreef op 1 februari 2024 om 12:19
Hi Francois,

Heel erg bedankt voor alle rijlessen en positiviteit. Ik kan me geen beter rijschool wensen. Ik heb elke les super goed ervaren door je positiviteit en gezelligheid.

Ik raad het echt aan om bij Francois lessen te nemen. Hij kijkt echt wat voor jou het fijnst is, en vergelijkt je ook niet met anderen. Naast dat het leerzame lessen waren, hebben we ook ontzettend veel gelachen en deze gezelligheid ga ik ook echt missen!

De variatie in lessen is ook goed, je focust op de punten waarin jij je wil verbeteren maar daarnaast ziet elke les er weer anders uit en dit maakt het ook heel leerzaam.

Met alle hulp die ik van jou heb gekregen is het gelukt om in 1x te slagen en daar ben ik echt ontzettend blij mee.

Francois nogmaals bedankt, nu ben je klaar met familie de Monchy maar wij gaan je zeker niet vergeten!!

Brechtje de Monchy
Bram Ketting uit Tiel schreef op 25 januari 2024 om 12:28
Ha François,

Ik kan met zekerheid zeggen dat jij altijd alles op alles zal zetten om een leerling te laten slagen.

Je bent scherp, flexibel en ik keek er totaal niet tegen op om met jou de auto in te stappen. Wat hebben we gelachen!

Met uitstapjes naar bijvoorbeeld het stadion van FC Wageningen en ritjes door de bossen van Berg en Dal (Nijmegen), maakte jij van elke les een mooie uitdaging. Dat heeft me ontzettend geholpen!

Alle dank naar jou en op naar vele kilometers!

Bram
Jasper uit Wijk bij Duurstede schreef op 17 januari 2024 om 21:09
Hi François,

het was leuk en leerzaam om met je te lessen. Veel gelachen en met jouw hulp in één keer geslaagd! Heel erg bedankt.

Groetjes,
Jasper
Fern Rischen uit Tiel schreef op 6 januari 2024 om 20:26
Hey Francois

Ik wilde jou nog even bedanken voor alle leuke lessen met goede en duidelijke begeleiding. Door jou kon ik snel mijn rijbewijs halen en je was altijd bereid om mij op het nieuwe werk op te komen halen. Door jou heb ik het in een keer zonder moeite gehaald, heel erg bedankt!

Groetjes,
Fern
Madelief uit Lienden schreef op 23 december 2023 om 11:21
Hoii,

Heel erg bedankt voor de lessen en inzet. Was altijd gezellig tijdens het lessen en in 1x geslaagd!

Liefs, Madelief
Fien van Heeringen uit Wijk bij Duurstede schreef op 19 december 2023 om 20:43
Hai hai,
Super bedankt voor alle rijlessen en de tijd die je voor mij hebt genomen. Ik heb veel kunnen lachen, maar ook veel kunnen leren. Dat werkte perfect voor mij. En in 1 keer geslaagd 🙂
Had dat niet gekund zonder jou hulp, heel erg bedankt!

Groetjes Fien
Lawrence uit Wijk bij duurstede schreef op 29 november 2023 om 17:15
Hey Francois

Wilde effe bedanken voor alle hulp dat je me hebt gegeven tijdens mijn rijlessen. Heb nu eindelijk me rijbewijs in 1 keer gehaald en had het zeker niet gekund zonder jou hulp

Met vriendelijke groet,

Lawrence