Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
69 berichten.
Lisa Slingerland schreef op 3 december 2021 om 15:14
Lieve lieve Francois,

Ik wil je allereerst heel erg bedanken voor de gezellige en leerzame tijd die ik met jou heb mogen hebben. Eigenlijk veelte lang dat ik naast jou in de auto moest zitten maar dankzij al jouw leerzame tips is het mij uiteindelijk toch in 1keer gelukt!!!

Je hebt mij altijd zo graag en goed willen helpen en zelfs in de tijden dat het wat minder goed en vlot ging zijn we er samen doorheen gekomen. Ik kan mij geen betere rijinstructeur voorstellen

We hebben elke les weer ontzettend kunnen lachen en gezellig kunnen babbelen en dat ga ik ontzettend missen… “ik ging tevaak stuk om jou” Als het zover is later en ik heb eigen kinderen weet ik bij welke rijschool ik ze moet aanmelden. Hopelijk zie ik je snel weer eens langsrijden en zien we elkaar nog eens op de weg? Bedankt voor alles!!!
Finn van Daatselaar schreef op 3 december 2021 om 15:13
Hi Francois, ik wil je enorm bedanken voor de leuke en fijne lessen. Wat ben jij een fijne instructeur (met veel humor ?) om les van te krijgen. Na mijn 2 broers, was ik de laatste van ons gezin die naast jou plaats mocht nemen en ben ik mede dankzij jou in 1x geslaagd! Dank voor alles, ook namens mijn ouders.
Suzanne Vonk schreef op 3 december 2021 om 15:13
Wat heb ik veel geleerd van Francois. Hij geeft je erg goede begeleiding en zoekt vaak uitdagende routes op die bij je passen. Daarnaast maakt hij hier en daar ook nog eens grapjes waardoor hij de rijlessen gezelliger maakt. Hij luistert aandachtig naar je vragen en geeft duidelijke adviezen. De positiviteit en geduld die hij uitstraalt hebben mij vertrouwen gekregen in het verkeer.

Bedankt voor deze leuke en leerzame tijd Francois. Ik heb veel plezier in het rijden gekregen. Nu is het tijd om zelf de kilometers te maken.
Floris Jaaltink schreef op 3 december 2021 om 15:13
Hai François, ik wil je ontzettend bedanken voor de gezellige maar leerzame lessen. Dankzij jou heb ik in een korte tijd heel veel geleerd en ging ik zelfverzekerd mijn examen in. We hebben veel gelachen, veel gereden en veel gezeurd over andere verkeersdeelnemers :).

Je had gelijk door welke manier van lesgeven goed werkte voor mij, waardoor ik vanaf les 1 het gevoel had dat ik voor de juiste rijschool heb gekozen.

Nu is het tijd om zelf kilometers te maken, dus namens mijn ouders, zussen, en vriendin, bedankt!
Lisa van Gelderen schreef op 3 december 2021 om 15:13
Heel erg bedankt voor de leuke, leerzame en gezellig rijlessen. Ik ga de rijlessen missen.

In het begin was ik heel erg onzeker, raakte gauw in paniek als iets niet goed ging. Door tussendoor te evalueren wat er gebeurden en even een moment rust. Ging het steeds beter. Kreeg meer zelfvertrouwen in het autorijden, en mijn hoofd koel kunnen houden als er iets niet goed ging.

De wijze woorden van François “de perfecte rit bestaat niet, het gaat erom hoe je reageert op fouten van jezelf en andere”
Lars Telkamp schreef op 3 december 2021 om 15:13
Hoi François,

Bedankt voor de fijne rijlessen. Het was elke keer gezellig en we hebben veel gelachen.

Mede dankzij jou in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs met complimenten van de examinator.

Nu mag ik het zelf doen....

Bedankt, ook namens mijn ouders.

Lars
Luuk schreef op 3 december 2021 om 15:12
Hee Fransie,

dank voor de mooie grappen die in de auto zijn gemaakt en het rijbewijs dat in 1 keer gehaald is.

3e van de familie is natuurlijk de beste.


groeten

Luuk
Tijn schreef op 3 december 2021 om 15:12
Hee Francois!

Lekker man, in 1x geslaagd! Dit had ik natuurlijk niet kunnen doen zonder jou. Heb het erg naar mijn zin gehad en met veel plezier kan ik terugkijken op deze tijd. Dat je voor de verkeerde voetbalclub ben zien ik voor deze keer dus nog wel door de vingers….


Tijn
Saskia schreef op 1 december 2021 om 09:36
Hoi François,

Super bedankt voor de fijne begeleiding van onze drie zonen. Alle drie in 1 x geslaagd en geen moment ongemakkelijk gevoeld met hen achter het stuur. Gewoon Top !

Saskia