Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
88 berichten.
Sanne Draaijer uit Ochten schreef op 13 juni 2022 om 18:40
Het was een geweldige leuke en leerzame tijd! Heb echt genoten van de lessen en de gezelligheid! Teamwork was top waardoor ik een top resultaat heb behaald! Door mijn extreme faalangst heb ik toch het afrijden in 1x behaald! Hartstikke bedankt voor de top tijd!
Indy Roode uit Wijk bij Duurstede schreef op 7 juni 2022 om 22:33
Haa François, man wat heb ik bij jou in de auto genoten. Ik kende je al van vroeger dus toen ik mijn rijbewijs dan toch eindelijk ging halen geen moment getwijfeld om me bij jou aan te melden. Daar heb ik zeker geen spijt van gekregen, niet alleen was het af en toe hartstikke hard lachen maar ook de manier waarop jij mij hebt leren autorijden was bijzonder prettig. Het ga je goed en we spreken elkaar in de toekomst vast nog! Voor iedereen die op zoek is naar een rijschool: je hoeft niet meer verder te zoeken, schrijf je maar gewoon hier in.
Esmee den Hartog uit Wijk bij Duurstede schreef op 6 juni 2022 om 19:51
Bedankt voor de fijne en gezellige lessen! Nadat mijn zus bij jou geslaagd was en elke les enthousiast terug kwam ben ik ook gaan lessen bij jou en dat was zeker de juiste beslissing. Ik ben in een keer geslaagd.
Bedankt voor alles en veel succes met je geweldige rijschool!!
Marloes Deknatel uit Maurik schreef op 25 mei 2022 om 13:24
François, wat hebben wij een hoop gelachen!!! (En ook veel geleerd natuurlijk) ik kon mij echt geen betere en leukere instructeur wensen. Je hebt echt het beste voor met al je leerlingen, en doet er alles aan om iedereen op een manier te helpen die bij hen past. Ik ga onze gezellige ritjes ontzettend missen... François bedankt voor alles!!!
Tyler van Maurik uit Wijk bij Duurstede schreef op 24 mei 2022 om 22:24
François dankjewel voor de rijopleiding. Je bent een fantastische kerel waar ik veel plezier mee heb gehad. Je geeft goede lessen mee en je hebt prachtige humor!! Ik heb met veel plezier de opleiding bij jou gevolgd en zou het zo weer doen en vooral aanraden! ( de patat was wel lekker hè) Uiteraard weer een geslaagde er bij. Je mag trots op jezelf zijn, ik ben in ieder geval wel trots op je!
Jim van Dijk uit Wijk bij Duurstede schreef op 10 mei 2022 om 12:12
Beste Francois,

Je bent een held! Dag van te voren tijd vrij gemaakt voor mij zodat ik met goed gevoel het examen in kan met twee lessen op één dag. Alles zodat ik mijn rijbewijs haal voordat ik naar Amerika zou gaan. Nooit gedacht van te voren dat ik de gezelligheid in de auto zal gaan missen. Dankjewel Francois!

Groet,

Jim van Dijk
Dean Spee uit Wijk bij Duurstede schreef op 19 april 2022 om 13:08
Beste francois

Ik wil jou bedanken voor alle leerzame maar vooral gezellige lessen! Ik ben via vrienden bij jou terecht gekomen, hun zeiden hoe gezellig je was en hoe goed je alles uitlegt. 1 ding is zeker ze hebben niet gelogen, want ook ik heb in 1x mijn rijbewijs weten te behalen. Super bedankt voor deze toffe periode !

Groet,

Dean Spee
Vivian Vogelzang uit Ravenswaaij schreef op 29 maart 2022 om 21:05
Hi François,

Mega bedankt voor al je geduld, kennis en natuurlijk gezelligheid! Ik heb veel geleerd tijdens de opleiding en ben vandaag zoals heeeel veel anderen in 1 keer geslaagd.

Hopelijk tot snel, en als je Hugo mist ben je altijd welkom:)

Groetjes,

Vivian
Suus van Summeren uit Tiel schreef op 28 maart 2022 om 20:58
Frans, hartstikke erg bedankt!!! Ik had geen betere rij instructeur kunnen wensen!

Ik heb veel meer geleerd dan alleen dingen over de auto en het verkeer. Het was altijd hartstikke gezellig en je wist ook altijd precies wat je moest zeggen.

En mij dan op zo’n speciale dag inplannen voor het rijexamen, rijschool van Klaveren 10 jaar!! Dubbel feest:)))

Helaas kan de hele familie van Summeren nu autorijden en zal je ons niet meer naast je hebben. Gelukkig heb de leukste als laatste gehad, dus een goede afsluiter;)

Bedankt! En ik zie je vast nog wel eens.

Groetjessssssssss
Sophie uit Wijk bij Duurstede schreef op 17 maart 2022 om 15:26
François, bedankt voor alle leerzame maar vooral ook gezellige lessen! Ik heb veel geleerd in alle lessen en zeker veel gelachen. Nadat mijn broer in 1 keer was geslaagd, was voor mij vandaag het moment daar. En ook ik ben in 1 keer geslaagd. Heel er bedankt voor alles!
Luna Troostheiden uit Wijk bij Duurstede schreef op 24 februari 2022 om 13:21
Beste François,

Hartstikke bedankt voor alle leuke lessen! We hebben hard gewerkt en hard gelachen. Je geeft super duidelijke uitleg en denkt altijd mee met de leerlingen. Zelfs als ik het na 100x nog fout deed bleef je geduldig en gaf je me het vertrouwen dat ik het wel kon. Ik ben blij dat ik na mijn zus en broer ook bij jou ben komen lessen. 🙂

Nogmaals bedankt!!!
Wessel Anema uit Rijswijk schreef op 23 februari 2022 om 23:05
Beste François

Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. Veel van mijn vrienden hebben al bij jou gelest en hadden het soms over jou zo ben ik ook bij jou terecht gekomen. Net als veel andere ben ik ook in een keer geslaagd Frans bedankt voor de leuke tijd kerel.

Groet,

Wessel Anema
Ewout de Boer schreef op 22 februari 2022 om 13:54
Beste François,

Als eerste bedankt voor de goede lessen! Zoals je weet vind ik auto rijden sowieso leuk maar de lessen maakte het nog leuker. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam, altijd goede tips en je weet hoe je leerlingen in elkaar zitten.

Bedankt voor je vertrouwen en ik zie je vast nog wel eens op de weg!

Groet,
Ewout
Annemijn Van der Kruk uit Tiel schreef op 11 februari 2022 om 20:23
Beste François,

Bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Vanaf de eerste les wist ik al dat jij een goede instructeur was en ook plezier ziet in je werk! Na 3,5 maand in 1x geslaagd, dankzij je goede tips. Wel een extra kwaliteit: je kent je leerling en weet hierop in te spelen.

Succes met je rijschool! En ik zie je vast nog een keer rijden.

De Bosche bollen komen er zeker nog😉

Groeten,
Annemijn
Remco Schimmel uit Overlangbroek schreef op 1 februari 2022 om 08:05
Beste Fransie,

Hartelijk dank voor alle fijne en goede lessen. In een korte tijd van 3 à 4 maanden een auto rijbewijs in de pocket en in 1x geslaagd door jou goede en gezellige lessen. Je bent echt een hele toffe kerel en snap wel waarom iedereen zei dat ik bij jou moest gaan lessen. Nogmaals bedankt en het gaat je goed!

Groet,

Remco Schimmel
Charlotte uit Tiel schreef op 29 januari 2022 om 22:30
Hi Fransie,

1000 maal dank. Dank voor de mega gezellige maar vooral leerzame lessen. Dank voor je geduld. En dank voor je hulp maar de vrijheid! Eindelijk niet meer fietsen 🙂

Rijlessen als heel fijn ervaren. Er is tijd voor een lach en een traan. Lukt het niet een één keer? Doen we het toch nog 100x over als het moet. Vond rijden spannend, eng en zei altijd niks voor mij was. Maar zou nooit meer zonder willen. Dank voor je vertrouwen.
Gaat je goed!

Groet,
Charlotte
Niels Meijer uit Leersum schreef op 13 januari 2022 om 21:25
Hi François,

Wat een super kerel ben je, zowel Stan (in 2018) als Lloyd (vandaag) in één keer geslaagd!

De leuke verhalen van onze mannen na de rijlessen waren steeds zeer vermakelijk.

Wij kunnen iedereen adviseren om rijlessen bij jou te volgen!

Groeten,
Niels en Miriam
Leersum
Lloyd Meijer uit Leersum schreef op 13 januari 2022 om 21:14
Lieve François,
Heel erg bedankt voor de enorm gezellige lessen! Een rijinstructeur zoals jij kom je maar zelden tegen, de wisselingen tussen serieus en een lolletje maken zijn geweldig! Mede dankzij jouw ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Zelfs als je fan bent van Bassie en Adriaan kan je terecht bij deze rijschool, maar ook als je een gezellige en leuke rijinstructeur wil!
Bij François weet je zeker dat je elke les met een lach achter het stuur zit.
Hopelijk zin wij elkaar nog een keer!
Sarah van de Kuil schreef op 3 december 2021 om 15:14
Francois, ik wil je heel erg bedanken voor alle fijne, leerzame en vooral enorm gezellige lessen. Ik heb het super leuk gehad tijdens de rijopleiding en ben geen 1 keer met tegenzin gegaan. Met dank aan jou ben ik net in 1 keer geslaagd.
Lisa Slingerland schreef op 3 december 2021 om 15:14
Lieve lieve Francois,

Ik wil je allereerst heel erg bedanken voor de gezellige en leerzame tijd die ik met jou heb mogen hebben. Eigenlijk veelte lang dat ik naast jou in de auto moest zitten maar dankzij al jouw leerzame tips is het mij uiteindelijk toch in 1keer gelukt!!!

Je hebt mij altijd zo graag en goed willen helpen en zelfs in de tijden dat het wat minder goed en vlot ging zijn we er samen doorheen gekomen. Ik kan mij geen betere rijinstructeur voorstellen

We hebben elke les weer ontzettend kunnen lachen en gezellig kunnen babbelen en dat ga ik ontzettend missen… “ik ging tevaak stuk om jou” Als het zover is later en ik heb eigen kinderen weet ik bij welke rijschool ik ze moet aanmelden. Hopelijk zie ik je snel weer eens langsrijden en zien we elkaar nog eens op de weg? Bedankt voor alles!!!