Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
82 berichten.
Dean van Maren uit Wijk bij Duurstede schreef op 18 oktober 2023 om 17:54
Hey François,

Ik heb vandaag mijn rijexamen gehaald, met een klein (of toch wel een heel groot gelukje). Ik wil je enorm bedanken voor alle ondersteuning die je me hebt gegeven, en ook de kans om vervroegd mijn herexamen te mogen doen. Alle lessen die we met elkaar hebben gehad zijn me erg goed bevallen en hebben er nu voor gezorgd hoe ik rijd in het verkeer.

Heel erg bedankt voor alle lessen, en blijf zo door gaan!

Groetjes Dean
Niels Vissers uit Ophemert schreef op 28 september 2023 om 22:06
Hee François,
Ik heb van de week afgereden en wil je graag bedanken voor je super goede inzet en de gezellige en leerzame lessen, het was iedere les weer een feestje. Ik heb een hele leuke tijd gehad en ik zal je zeker aanbevelen als top rijschool.

François nogmaals bedankt topper!!

Groetjes Niels
Sem uit Wijk bij Duurstede schreef op 25 september 2023 om 16:37
Hey Erwin,

Super bedankt voor de afgelopen tijd in de auto! Dankzij je leerzame lessen ben ik veel rustiger geworden in het verkeer en heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ook fijn hoe je altijd meewerkt met de planning en dat je hier ook heel flexibel mee bent.

Nogmaals, bedankt voor alles!
groetjes, Sem
eline uit wamel schreef op 22 augustus 2023 om 16:28
Hey erwin,

Ik wil je heel erg bedanken voor alle leuke en leerzame rijlessen die we hebben gehad. Geen moment heb ik me ongemakkelijk of onveilig gevoeld in de auto en het was altijd gezellig. Je legde altijd alles goed en duidelijk uit en dacht heel flexibel mee met het inplannen! Door jouw goede lessen heb ik in twee keer mijn rijbewijs kunnen halen, dankjewel!

Ik zou deze rijschool absoluut aanraden aan iedereen die een fijne en toegewijde instructeur zoekt,
Groetjes Eline
Wesley uit Ingen schreef op 19 augustus 2023 om 14:02
Beste Francois,

Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzet die je hebt getoond tijdens mijn rijlessen en examens. Vanaf het begin tot het eind heb jij (samen met mij) alles gegeven zodat ik mijn rijbewijs kon halen. Ik heb oprecht een leuke tijd met je gehad tijdens mijn rij-opleiding. Altijd was het gezellig tijdens de lessen, en kwa interesses lagen we ook op één lijn, dus hadden altijd wel wat om gezellig over te praten. Nogmaals, François ontzettend bedankt!
Lars uit Tiel schreef op 26 juni 2023 om 18:27
Hoi François,

Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij jouw uitstekende begeleiding.

Ik wil je onzettend bedanken voor alle leuke lessen die we hebben gehad. Je bent een goede rij-instructeur waar je mee kunt lachen. (Vooral om alle voetbaltermen die tijdens de lessen voorbij zijn gekomen). Je merkt heel erg dat jij onzettend veel tijd in je leerlingen steekt en dat zorgt natuurlijk voor een positief eindresultaat.

Bedankt voor alles!

Groetjes, Lars
Kirsten uit Tiel schreef op 25 juni 2023 om 20:08
Hey francois,
Dankzij jou ben ook ik geslaagd, vele leuke en gezellige lessen en soms wat mindere lessen maar je trok me er altijd door heen.
Heel erg bedankt voor de leuke tijd!!
Nu mag ik zelf gaan rijden maar eigelijk mis ik het wel om jou naast je te hebben met je goeie uitleg en grapjes😀

Rijschool van klaveren is zeker een aanrader en heb hier een hele nieuwe ervaring door.
Francois nogmaals heel erg bedankt voor alles!!

groetjess kirsten
Joep uit Cothen schreef op 18 juni 2023 om 12:03
Hey Francois,

Ik heb echt genoten van de rijlessen en ben door jouw goede uitleg in 1x geslaagd! Ik had me geen betere ervaring kunnen voorstellen voor de reis naar mijn rijbewijs. Fouten mochten altijd gemaakt worden en jij zorgde er altijd voor dat ik van die fouten leerde. Nog heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd.

En voor de mensen die nog een rijschool zoeken, is dit zeker een aanrader! 🍀
Anouk uit Buren schreef op 8 juni 2023 om 13:15
Hey François
Vandaag in 1x geslaagd. Dankzij je goede en duidelijke uitleg. De lessen waren altijd gezellig en nooit saai. Ik heb een leuke tijd gehad en kijk met plezier terug naar de leuke en leerzame lessen. Nogmaals dank je wel .
En die gene die nog een rijschool zoeken. Hier ben je aan het juiste adres. Gewoon in 1 woord TOP.
Esmée uit Wijk bij Duurstede schreef op 19 mei 2023 om 21:06
Heyy François!

In 1x geslaagd in 6 maanden tijd, door top begeleiding natuurlijk!

Je hebt me erg geholpen door middel van je goede uitleg. Als het soms even niet lukte, probeerden we het gewoon opnieuw.

Hartstikke bedankt voor alle gezellige lessen, ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad en zal je zeker aanbevelen bij anderen!

P.s. Ik ga de lessen toch wel een beetje missen…
Roy schreef op 10 mei 2023 om 19:42
Rijbewijs in 1x gehaald na altijd leuke en gezellige lessen te hebben gehad. Ook altijd duidelijke uitleg over bepaalde situaties als iets niet gelijk duidelijk was.
Bedankt voor de lessen💪🏻
Rinus uit Ingen schreef op 21 april 2023 om 15:07
Yes vandaag in een keer geslaagd voor rijbewijs via (stormbroek) en van klaveren natuurlijk was een hele fijne instructeur en ga nu een leuk weekend houden ik zou je deze rijschool zeker aanraden goed contact etcetera 💪
Anne Hengstermann uit Tiel schreef op 3 april 2023 om 22:49
Heeeeeuuuyyyy François,

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs na een heeeele leuke rijopleiding bij François. Ik heb het super naar mijn zin gehad, heel veel gelachen, heel veel gekkigheid en natuurlijk heel veel geleerd. Samen hebben we geknokt voor dit rijbewijs en allebei dik verdiend (al zeg ik het zelf ;)) François, super bedankt voor je inzet, moeite en tijd die je in mij hebt gestoken, maar ook in andere leerlingen. Ik hoop je nog afentoe te spreken en ik zal mn broertje naar je toe sturen 😉 Voor alle toekomstige leerlingen: ga voor rijschool van klaveren als je elke week met plezier in de auto wil stappen en als je lekker je jezelf wil kunnen zijn tijdens de rijles. Hou hem beetje in de gaten die François en als ie te gek gaat doen moet je hem gewoon temmen! (Misschien iets van ducktape ofzo voor op zn mond)

Liefs, Anne
Kaj van hofwegen uit Wijk bij duurstede schreef op 31 maart 2023 om 10:28
Fransssieee

Bedankt voor de goede rijlessen. Het ging op het begin allemaal een beetje moeizaam. Maar daarna hebben we er hard voor gewerkt om er voor te zorgen dat het toch in 1x gelukt is. Ik moet ook wel zeggen je kan beter rijlessen geven dan voetbal trainingen😜.

Bedankt Fransie voor de gezelligheid en de fijne lessen.
Jindy uit Wijk bij Duurstede schreef op 22 maart 2023 om 19:17
Hey François,

Bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen!! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, je hebt me veel zelfvertrouwen gegeven en daarom ben ik ook 1 keer geslaagd! (Ik kon natuurlijk ook niet achter blijven als de laatste van de drie😉).
Heel erg bedankt voor alles!!

Groetjes Jindy
Marieke van Leeuwen uit Ophemert schreef op 30 januari 2023 om 19:39
Beste François,

Ik wist dat ik in goede handen terecht zou komen nadat allebei mijn zussen bij jou in 1x geslaagd waren. Je staat altijd open voor een grap maar als er serieus gewerkt moet worden dan gebeurt dat ook. Je weet je aan te passen aan elk persoon zijn of haar omstandigheden en hun extra aandachtspunten in het verkeer en je geeft de ruimte mensen hierin te laten ontwikkelen en waar nodig grijp je in. Ik voelde me dan ook erg op mijn gemak bij jou in de auto. Elke week keek ik weer uit naar een nieuwe rijles terwijl ik soms van andere mensen om mij heen hoorde hoe negatief hun waren over het autorijden en hun rijlessen bij hun rijschool. Ik denk dat dat genoeg bewijs is dat jij een van de beste rijinstructeurs bent en weet hoe jij iemand kan opleiden tot een echte bestuurder en daar mag je best trots op zijn.

We hebben samen gewerkt om mij van een soms nog wat onzeker persoon om te toveren naar een sterk persoon achter het stuur. Ik kan je vertellen, dat is zeker gelukt! 🙂 Heel erg bedankt hiervoor. Ik heb heel veel zin om straks zelfstandig de weg op te mogen en veel veilige kilometers te maken maar ik probeer nu toch even geen traantje te laten vanwege het feit dat dit verhaal nu aan zijn einde is gekomen.

Ik zal de leuke lessen en je aanwezigheid op de bijrijderstoel gaan missen! Hopelijk tot snel!

Groetjes van Marieke

Hopelijk mogen nog veel mensen gaan genieten van jouw frikandellen verhalen 😉
Claudia Verbruggen uit Oss schreef op 6 januari 2023 om 09:50
Aan de allerleukste rij instructeur François,

Zo onzeker als ik ben geworden bij de vorige rijschool, zo goed voel ik mij nu in de auto. Ik wil jou ontzettend bedanken voor het terugvinden van het plezier in het auto rijden en de rijles. Ik had niemand beters kunnen wensen.
Eindelijk geslaagd en dat na 1 keer. Bedankt voor de wijze lessen en het lachen. Ik ga de gezellige rijlessen missen en zeker de lol die we samen hebben.

Bedankt voor alles en de Bossche bollen zijn verdiend!
Puck Teppema uit Wijk bij Duurstede schreef op 30 december 2022 om 19:35
François !!

Heel erg bedankt voor de wijze rijlessen en ook voor de wijze lessen. Ik heb me nooit verveeld in de auto. Je maakte de rijlessen erg leuk en je ziet dat je erg veel lol hebt in je vak. Thanks voor mij zelfvertrouwen laten krijgen achter het stuur 🙂
Lise Pluk uit Wijk bij Duurstede schreef op 28 december 2022 om 21:44
De altijd vrolijke François,

Ik ben jou ontzettend dankbaar voor alle rust en geduld die jij elke les weer met je mee bracht. Jij bent bijzonder goed in je vak omdat je zo gedreven bent en je leerlingen als individu ziet. Je neemt echt de tijd om te kijken wat jou leerling nodig heeft, en past waar nodig de opleiding aan. Dankzij jou duidelijke uitleg en demo’s ben ook ik in 1x geslaagd. Dit is een vaardigheid waar ik mijn leven lang profijt van ga hebben, bedankt!
Amber uit Tiel schreef op 28 december 2022 om 20:09
Hi Francois,

Door de vele leerzame uren heb ik mijn rijbewijs binnen. Niet alleen maar leerzaam maar ook leuk. Ik heb me nooit verveeld in de auto bij jouw. Heel erg bedankt voor de lessen. Ik zal ze missen, maar ik ben ook blij dat ze voorbij zijn. The end of an era 😉

Ik toeter nog een keer naar je,
Amber