Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
59 berichten.
Sophie uit Wijk bij Duurstede schreef op 17 maart 2022 om 15:26
François, bedankt voor alle leerzame maar vooral ook gezellige lessen! Ik heb veel geleerd in alle lessen en zeker veel gelachen. Nadat mijn broer in 1 keer was geslaagd, was voor mij vandaag het moment daar. En ook ik ben in 1 keer geslaagd. Heel er bedankt voor alles!
Luna Troostheiden uit Wijk bij Duurstede schreef op 24 februari 2022 om 13:21
Beste François,

Hartstikke bedankt voor alle leuke lessen! We hebben hard gewerkt en hard gelachen. Je geeft super duidelijke uitleg en denkt altijd mee met de leerlingen. Zelfs als ik het na 100x nog fout deed bleef je geduldig en gaf je me het vertrouwen dat ik het wel kon. Ik ben blij dat ik na mijn zus en broer ook bij jou ben komen lessen. 🙂

Nogmaals bedankt!!!
Wessel Anema uit Rijswijk schreef op 23 februari 2022 om 23:05
Beste François

Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen. Veel van mijn vrienden hebben al bij jou gelest en hadden het soms over jou zo ben ik ook bij jou terecht gekomen. Net als veel andere ben ik ook in een keer geslaagd Frans bedankt voor de leuke tijd kerel.

Groet,

Wessel Anema
Ewout de Boer schreef op 22 februari 2022 om 13:54
Beste François,

Als eerste bedankt voor de goede lessen! Zoals je weet vind ik auto rijden sowieso leuk maar de lessen maakte het nog leuker. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam, altijd goede tips en je weet hoe je leerlingen in elkaar zitten.

Bedankt voor je vertrouwen en ik zie je vast nog wel eens op de weg!

Groet,
Ewout
Annemijn Van der Kruk uit Tiel schreef op 11 februari 2022 om 20:23
Beste François,

Bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Vanaf de eerste les wist ik al dat jij een goede instructeur was en ook plezier ziet in je werk! Na 3,5 maand in 1x geslaagd, dankzij je goede tips. Wel een extra kwaliteit: je kent je leerling en weet hierop in te spelen.

Succes met je rijschool! En ik zie je vast nog een keer rijden.

De Bosche bollen komen er zeker nog😉

Groeten,
Annemijn
Remco Schimmel uit Overlangbroek schreef op 1 februari 2022 om 08:05
Beste Fransie,

Hartelijk dank voor alle fijne en goede lessen. In een korte tijd van 3 à 4 maanden een auto rijbewijs in de pocket en in 1x geslaagd door jou goede en gezellige lessen. Je bent echt een hele toffe kerel en snap wel waarom iedereen zei dat ik bij jou moest gaan lessen. Nogmaals bedankt en het gaat je goed!

Groet,

Remco Schimmel
Charlotte uit Tiel schreef op 29 januari 2022 om 22:30
Hi Fransie,

1000 maal dank. Dank voor de mega gezellige maar vooral leerzame lessen. Dank voor je geduld. En dank voor je hulp maar de vrijheid! Eindelijk niet meer fietsen 🙂

Rijlessen als heel fijn ervaren. Er is tijd voor een lach en een traan. Lukt het niet een één keer? Doen we het toch nog 100x over als het moet. Vond rijden spannend, eng en zei altijd niks voor mij was. Maar zou nooit meer zonder willen. Dank voor je vertrouwen.
Gaat je goed!

Groet,
Charlotte
Niels Meijer uit Leersum schreef op 13 januari 2022 om 21:25
Hi François,

Wat een super kerel ben je, zowel Stan (in 2018) als Lloyd (vandaag) in één keer geslaagd!

De leuke verhalen van onze mannen na de rijlessen waren steeds zeer vermakelijk.

Wij kunnen iedereen adviseren om rijlessen bij jou te volgen!

Groeten,
Niels en Miriam
Leersum
Lloyd Meijer uit Leersum schreef op 13 januari 2022 om 21:14
Lieve François,
Heel erg bedankt voor de enorm gezellige lessen! Een rijinstructeur zoals jij kom je maar zelden tegen, de wisselingen tussen serieus en een lolletje maken zijn geweldig! Mede dankzij jouw ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Zelfs als je fan bent van Bassie en Adriaan kan je terecht bij deze rijschool, maar ook als je een gezellige en leuke rijinstructeur wil!
Bij François weet je zeker dat je elke les met een lach achter het stuur zit.
Hopelijk zin wij elkaar nog een keer!
Sarah van de Kuil schreef op 3 december 2021 om 15:14
Francois, ik wil je heel erg bedanken voor alle fijne, leerzame en vooral enorm gezellige lessen. Ik heb het super leuk gehad tijdens de rijopleiding en ben geen 1 keer met tegenzin gegaan. Met dank aan jou ben ik net in 1 keer geslaagd.
Lisa Slingerland schreef op 3 december 2021 om 15:14
Lieve lieve Francois,

Ik wil je allereerst heel erg bedanken voor de gezellige en leerzame tijd die ik met jou heb mogen hebben. Eigenlijk veelte lang dat ik naast jou in de auto moest zitten maar dankzij al jouw leerzame tips is het mij uiteindelijk toch in 1keer gelukt!!!

Je hebt mij altijd zo graag en goed willen helpen en zelfs in de tijden dat het wat minder goed en vlot ging zijn we er samen doorheen gekomen. Ik kan mij geen betere rijinstructeur voorstellen

We hebben elke les weer ontzettend kunnen lachen en gezellig kunnen babbelen en dat ga ik ontzettend missen… “ik ging tevaak stuk om jou” Als het zover is later en ik heb eigen kinderen weet ik bij welke rijschool ik ze moet aanmelden. Hopelijk zie ik je snel weer eens langsrijden en zien we elkaar nog eens op de weg? Bedankt voor alles!!!
Finn van Daatselaar schreef op 3 december 2021 om 15:13
Hi Francois, ik wil je enorm bedanken voor de leuke en fijne lessen. Wat ben jij een fijne instructeur (met veel humor ?) om les van te krijgen. Na mijn 2 broers, was ik de laatste van ons gezin die naast jou plaats mocht nemen en ben ik mede dankzij jou in 1x geslaagd! Dank voor alles, ook namens mijn ouders.
Suzanne Vonk schreef op 3 december 2021 om 15:13
Wat heb ik veel geleerd van Francois. Hij geeft je erg goede begeleiding en zoekt vaak uitdagende routes op die bij je passen. Daarnaast maakt hij hier en daar ook nog eens grapjes waardoor hij de rijlessen gezelliger maakt. Hij luistert aandachtig naar je vragen en geeft duidelijke adviezen. De positiviteit en geduld die hij uitstraalt hebben mij vertrouwen gekregen in het verkeer.

Bedankt voor deze leuke en leerzame tijd Francois. Ik heb veel plezier in het rijden gekregen. Nu is het tijd om zelf de kilometers te maken.
Floris Jaaltink schreef op 3 december 2021 om 15:13
Hai François, ik wil je ontzettend bedanken voor de gezellige maar leerzame lessen. Dankzij jou heb ik in een korte tijd heel veel geleerd en ging ik zelfverzekerd mijn examen in. We hebben veel gelachen, veel gereden en veel gezeurd over andere verkeersdeelnemers :).

Je had gelijk door welke manier van lesgeven goed werkte voor mij, waardoor ik vanaf les 1 het gevoel had dat ik voor de juiste rijschool heb gekozen.

Nu is het tijd om zelf kilometers te maken, dus namens mijn ouders, zussen, en vriendin, bedankt!
Lisa van Gelderen schreef op 3 december 2021 om 15:13
Heel erg bedankt voor de leuke, leerzame en gezellig rijlessen. Ik ga de rijlessen missen.

In het begin was ik heel erg onzeker, raakte gauw in paniek als iets niet goed ging. Door tussendoor te evalueren wat er gebeurden en even een moment rust. Ging het steeds beter. Kreeg meer zelfvertrouwen in het autorijden, en mijn hoofd koel kunnen houden als er iets niet goed ging.

De wijze woorden van François “de perfecte rit bestaat niet, het gaat erom hoe je reageert op fouten van jezelf en andere”
Lars Telkamp schreef op 3 december 2021 om 15:13
Hoi François,

Bedankt voor de fijne rijlessen. Het was elke keer gezellig en we hebben veel gelachen.

Mede dankzij jou in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs met complimenten van de examinator.

Nu mag ik het zelf doen....

Bedankt, ook namens mijn ouders.

Lars
Luuk schreef op 3 december 2021 om 15:12
Hee Fransie,

dank voor de mooie grappen die in de auto zijn gemaakt en het rijbewijs dat in 1 keer gehaald is.

3e van de familie is natuurlijk de beste.


groeten

Luuk
Tijn schreef op 3 december 2021 om 15:12
Hee Francois!

Lekker man, in 1x geslaagd! Dit had ik natuurlijk niet kunnen doen zonder jou. Heb het erg naar mijn zin gehad en met veel plezier kan ik terugkijken op deze tijd. Dat je voor de verkeerde voetbalclub ben zien ik voor deze keer dus nog wel door de vingers….


Tijn
Saskia schreef op 1 december 2021 om 09:36
Hoi François,

Super bedankt voor de fijne begeleiding van onze drie zonen. Alle drie in 1 x geslaagd en geen moment ongemakkelijk gevoeld met hen achter het stuur. Gewoon Top !

Saskia