Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
82 berichten.
Mandy van der Pijl uit Rijswijk schreef op 27 december 2022 om 13:58
Beste François,

Ik heb mijn rijopleiding erg fijn ervaren. Er waren er al 3 voor mij in 1x geslaagd dus ik kon niet achter blijven 8 van de 8 punten zijn binnen in het gezin ;)).

Elke les was weer een feestje, soms even kritisch kijken naar wat verbeterd moest worden en daar hard voor werken. Als iets niet lukte stapte jij achter het stuur deed het even duidelijk voor met een fijne uitleg wat mij heel erg hielp!

Nu ben ik als een teckel op de weg :)))

Bedankt en ik kom je vast nog wel eens tegen! Groetjess
Sander uit Tiel schreef op 19 december 2022 om 22:38
Beste Francois (Louis),

Waar we begonnen aan een lesboek voor Sander schrijven, pakte uit in een bestseller.
Van ver gekomen, verdwaald in onzekerheid, de lat onrealistisch te hoog te leggen voor mijzelf en alles wat er in de tijd in privé is gebeurd. Bleef jij vertrouwen geven, wist de rust terug te brengen en plezier te beleven aan de lessen en het auto rijden.

Bedankt dat je open stond voor deze uitdaging. Bedankt dat ik mijzelf kon en kan zijn. Bedankt voor alle van Gaal tips en het gieren van de lol die we hebben gehad. Bedankt dat ik alles van jou heb mogen leren voor nu en voor later.

Ik ga de lessen missen!

Bedankt vriend
Laura van Heusden uit Wijk bij Duurstede schreef op 15 december 2022 om 21:14
Heyy Francois,

Superfijn om bij jou te mogen lessen! We konden snel aan de slag en hebben uiteindelijk besloten van de tussentijdse toets mijn praktijk examen te maken. In 1 keer geslaagd en verder erg tevreden over de kwaliteit van de lessen. Leuke en gezellige instructeur, ik heb altijd zin gehad om naar de rijles te gaan.

Groetjes Laura
Bas uit Ophemert schreef op 22 november 2022 om 17:26
Hey François,

Als aller eerst bedankt voor de fijne lessen.
Ik vond het fijn dat je flexibel was met de lestijden .
En dat je echt naar een leerling kijk hoeveel lessen hij nodig heeft waardoor ik het snel had.

Nogmaals bedankt

Met vriendelijke groet, Bas en Guus.
Anissa uit Wijk bij duurstede schreef op 19 november 2022 om 18:34
Hey François,

In juli begonnen met lessen, met als doel in januari de TTT te doen en februari het rijexamen. Samen hadden we al besloten de TTT naar november te verplaatsen om uiteindelijk drie weken van te voren deze nog om te zetten naar een rijexamen. Uiteindelijk met goed resultaat, want ik ben in 1x geslaagd!

Ik wil je bedanken voor de leuke en uitdagende rijlessen en je inzet om alles zo goed mogelijk neer te zetten!
Toon uit Wijk bij Duurstede schreef op 19 oktober 2022 om 20:34
Hey François,

Bedankt voor de leuke en gezellig lessen. Tijdens de lessen heb je me zo veel mogelijk vrij gelaten om mijn ding te doen en alleen ingegrepen wanneer dit echt nodig was. Dit was voor mij erg fijn aangezien dit precies mijn manier van leren is: je neus stoten om te leren. Na dan ook een aantal keer mijn neus gestoten te hebben is het dan toch gelukt om het rijbewijs in 1 keer binnen te slepen en kan ik komende winter lekker warmpjes met de auto ipv met de motor.

Nogmaals bedankt en we zullen mekaar vast nog wel eens tegen komen!

Mvg Toon
Thijs uit Tiel schreef op 28 september 2022 om 11:20
Hallo Francois !

Het duurde even maar hier is het dan! We hebben in het begin natuurlijk niet heel veel in de auto gezeten omdat het een beetje stroef ging met mijn theorie-examen. Nou toen had ik hem eindelijk gehaald en toen begon het. We hebben toen mijn tussentijdse toets ingepland. Alleen door de lange wachttijden op rij-examens hebben we toen besloten mits we heel veel konden lessen de tussentijdse om te zetten in een rij-examen. Wat een super goed besluit was! We hebben heel veel in de auto gezeten in anderhalve maand tijd en dat ging super goed! Het was altijd heel gezellig in de auto en we zijn er eigenlijk doorheen gevlogen. Was altijd super gezellig en veel grapjes tussendoor. Ondanks dat gingen de lessen altijd heel goed met resultaat dat ik in 1 keer geslaagd ben! 😉 Ik ben heel tevreden en ben blij dat we hebben besloten om bij jou te lessen.
Sophie Ketting uit Tiel schreef op 28 augustus 2022 om 12:42
Ha François,

De afgelopen maanden hebben we samen heel wat uurtjes in de auto doorgebracht. Aan de start van mijn rijopleiding bakte ik er, laten we eerlijk zijn, he-le-maal niks van 😂. De koppeling rustig op laten komen bleek een enorme uitdaging, de versnellingspoke was absoluut niet mijn beste vriend en het verschil tussen links en rechts was af en toe ook moeilijk te bevatten. Jouw expertise en geduld zorgde er voor dat dit elke les weer een stukje beter ging! Gelukkig hebben we er samen ook vaak zat smakelijk om kunnen lachen. Na heel wat uurtjes bikkelen kwam afgelopen week het resultaat: in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs én wat was ik blij! Zo blij dat ik je, waar de instructeur nog bij zat, om de nek vloog 😂😂😂.

Dank voor alle leuke lessen die ik de afgelopen maanden heb gehad. Dank voor je goede uitleg en je geduld om me op te leiden tot een fatsoenlijke chauffeur 😎. En vooral bedankt voor de lol die samenging met de rijlessen: dit maakte dat ik nooit tegen mijn rijlessen op zag! Die Bossche Bol hou je van me te goed! Ik zal goed toeteren als ik je voorbij zie rijden 🚘👋🏼
Nick uit Rijswijk schreef op 20 augustus 2022 om 23:43
Hey François,

In het begin zat ik niet comfortabel achter het stuur en was het moeilijk om rustig te blijven in bepaalde situaties in het verkeer.
Uiteindelijk zijn we er samen uit gekomen en hebben we gebikkeld!!!
Dankzij jouw goede uitleg en geduld heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald👌🏻👌🏻
Soms was je streng maar dat heb ik wel nodig gehad. Je bent een rij-instructeur met humor geduld en passie voor het vak ✅
Nog ff en je laat de hele Betuwe slagen voor zijn rijbewijs 🤣💪🏻
Bedankt voor alles👍

Groetjes Nick
Joost uit van Zwieten schreef op 18 augustus 2022 om 12:58
Beste François,
Ik heb echt een ontzettend leuke en leerzame rijd gehad. toen ik voor het eerst in de auto stapte leek het echt nergens op maar we hebben samen keihard lopen knokken en daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.
echt super bedankt voor alle lessen en de leuke tijd.
groetjes,
Joost
Isa Vermeer uit Wijk bij Duurstede schreef op 11 augustus 2022 om 13:43
Beste François,

Ik wil je als eerste heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Ik heb er hard voor moeten werken maar bij de 2e poging was het toch gelukt. je hebt mij super erg geholpen. Net voordat ik ging verhuizen naar Maastricht nog op tijd mijn rijbewijs gehaald. Door mijn vriendinnen ben ik terecht gekomen bij jou en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Bedankt voor alles! De meiden en ik komen graag nog een keer langs.

Groetjes,
Isa.
Emma Gussinklo uit Wijk bij Duurstede schreef op 10 augustus 2022 om 22:46
Bedankt voor alle leuke en gezellige rijlessen! We hebben een periode gehad waarin we onregelmatig waren met lessen maar toch hebben wij er samen afgelopen weken keihard voor gewerkt om mijn examen te kunnen halen en gelukt! Gewoon in 1x geslaagd!! Ik ga je nog missen naast me 😉
Marjoleine Marrée uit Wijk bij Duurstede schreef op 8 juli 2022 om 22:13
Super rijlessen gehad! Ondanks ik tijdens mijn rijopleiding naar Tilburg ben verhuisd toch bij Francois blijven lessen en geen enkel moment spijt van gehad! Heel erg bedankt voor de gezelligheid en de goede lessen waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald!!
Jules van Echteld uit Rijswijk schreef op 20 juni 2022 om 13:00
Top gozer. Bedankt voor de leuke/leerzame lessen heb er van genoten. Altijd gezellig in de auto.
Geen moment spijt gehad van het kiezen voor jou als rijleraar

1x het rijbewijs in de pocket.
Sanne Draaijer uit Ochten schreef op 13 juni 2022 om 18:40
Het was een geweldige leuke en leerzame tijd! Heb echt genoten van de lessen en de gezelligheid! Teamwork was top waardoor ik een top resultaat heb behaald! Door mijn extreme faalangst heb ik toch het afrijden in 1x behaald! Hartstikke bedankt voor de top tijd!
Indy Roode uit Wijk bij Duurstede schreef op 7 juni 2022 om 22:33
Haa François, man wat heb ik bij jou in de auto genoten. Ik kende je al van vroeger dus toen ik mijn rijbewijs dan toch eindelijk ging halen geen moment getwijfeld om me bij jou aan te melden. Daar heb ik zeker geen spijt van gekregen, niet alleen was het af en toe hartstikke hard lachen maar ook de manier waarop jij mij hebt leren autorijden was bijzonder prettig. Het ga je goed en we spreken elkaar in de toekomst vast nog! Voor iedereen die op zoek is naar een rijschool: je hoeft niet meer verder te zoeken, schrijf je maar gewoon hier in.
Esmee den Hartog uit Wijk bij Duurstede schreef op 6 juni 2022 om 19:51
Bedankt voor de fijne en gezellige lessen! Nadat mijn zus bij jou geslaagd was en elke les enthousiast terug kwam ben ik ook gaan lessen bij jou en dat was zeker de juiste beslissing. Ik ben in een keer geslaagd.
Bedankt voor alles en veel succes met je geweldige rijschool!!
Marloes Deknatel uit Maurik schreef op 25 mei 2022 om 13:24
François, wat hebben wij een hoop gelachen!!! (En ook veel geleerd natuurlijk) ik kon mij echt geen betere en leukere instructeur wensen. Je hebt echt het beste voor met al je leerlingen, en doet er alles aan om iedereen op een manier te helpen die bij hen past. Ik ga onze gezellige ritjes ontzettend missen... François bedankt voor alles!!!
Tyler van Maurik uit Wijk bij Duurstede schreef op 24 mei 2022 om 22:24
François dankjewel voor de rijopleiding. Je bent een fantastische kerel waar ik veel plezier mee heb gehad. Je geeft goede lessen mee en je hebt prachtige humor!! Ik heb met veel plezier de opleiding bij jou gevolgd en zou het zo weer doen en vooral aanraden! ( de patat was wel lekker hè) Uiteraard weer een geslaagde er bij. Je mag trots op jezelf zijn, ik ben in ieder geval wel trots op je!
Jim van Dijk uit Wijk bij Duurstede schreef op 10 mei 2022 om 12:12
Beste Francois,

Je bent een held! Dag van te voren tijd vrij gemaakt voor mij zodat ik met goed gevoel het examen in kan met twee lessen op één dag. Alles zodat ik mijn rijbewijs haal voordat ik naar Amerika zou gaan. Nooit gedacht van te voren dat ik de gezelligheid in de auto zal gaan missen. Dankjewel Francois!

Groet,

Jim van Dijk