Mart van der Ham

Naast dat Francois de leukste rijinstructeur is kan hij ook nog eens fantastisch les geven. Ik stapte met plezier in de auto en keek weer uit naar de volgende les!

Bedankt voor de leuke lessen en de zelfvertrouwen die ik heb kunnen krijgen in de auto! Kan niet wachten om de baan op te gaan. Ik ga je grappen dan wel zeker missen.  

 

donderdag 15 april 2021 14:59
Bas Veenhuizen

Rijschool van Klaveren is voor mij de perfecte rijschool geweest. Naast dat je bij Francois in de auto elke les weer veel leert heb je ook een leuke tijd.

Francois kan op momenten dat het nodig is ook goed kritisch zijn en daardoor heb ik alles in één keer gehaald: theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen.

Rijschool van Klaveren is zeker een aanrader!

dinsdag 13 april 2021 22:30
Joost de Monchy

Hele leerzame en gezellige tijd met Francois gehad in de auto! Ben blij dat ik mijn lessen bij deze rijschool heb genomen. Hij wijst je op een fijne en duidelijke manier op verbeterpunten waardoor je heel snel op examen niveau bent. 

al met al leuke en hele goede lessen! Zeker een aanrader.

 

vrijdag 12 maart 2021 19:03
Kim Visscher

Ik wil Francois bedanken voor de altijd leerzame en gezellige rijlessen.

Elke week keek ik weer uit naar de volgende les. Doordat Francois goede instructies geeft en mee denkt zie je jezelf met sprongen vooruit gaan! Hierdoor heb ik in 1x mijn rijexamen gehaald.

Ik raad rijschool van Klaveren aan iedereen aan!

Heel erg bedankt Francois!

donderdag 11 maart 2021 22:26
Jasmine de Goei

Ik kan iedereen Rijschool van Klaveren aanbevelen. Na de tussentijdse toets zijn François en ik samen hard gaan werken aan de laatste stappen. En niet voor niets: in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! François legt rustig en duidelijk uit, is geduldig en ook zeker in voor een grapje

 

Heel erg bedankt voor de goede lessen!

vrijdag 27 november 2020 16:47
Dylan Junggeburt

François ik wil je bedanken voor de leuke maar ook zeker leerzame lessen en de goede band die we samen op hebben gebouwd. Ben door jou in 1x geslaagd voor me rijbewijs maar wat verwacht je anders met Louis van Gaal als rij instructeur.

François bedankt voor alles, ik spreek je snel weer. 

maandag 16 november 2020 14:51
Scott Kleinen

François, wat een top instructeur ben je.

We zijn simpel begonnen en hebben stapsgewijs het niveau opgevoerd. Elke les was het leuk en gezellig maar hebben we ook serieus gereden en gesproken.
Ik heb hard gewerkt aan de feedback van jou en samen hebben we hard gewerkt aan de feedback van de tussentijdse toets. Mede hierdoor heb ik het praktijkexamen in 1x gehaald!

Bedankt voor de leuke en leerzame lessen en de goede band die we samen op hebben gebouwd.

donderdag 12 november 2020 19:59
Lucas Heijmen

Zojuist in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen, maarja wat verwacht je dan ook als je Louis van Gaal en Max Verstappen bij elkaar in de auto zet. 

Heel erg bedankt François, ik vond het een hele gezellige en leerzame opleiding.

Geef maar een belletje als je een Renault als lesauto wilt ;)

dinsdag 03 november 2020 14:11
Gwen den Hartog

Wat waren de rijlessen leuk! Altijd met veel zin naar de rijlessen gegaan omdat het altijd mega gezellig is! François weet perfect de balans te vinden tussen gezelligheid en serieus leren autorijden, echt top!

lieve François, mega bedankt dat je mij zelfverzekerd hebt laten voelen in het verkeer en altijd de tijd neemt voor een fijne en duidelijke uitleg!!

 

maandag 02 november 2020 09:31
Lonneke de Boer

Ik heb bij van Klaveren echt fijne rijlessen gehad. Heel veel geleerd door de goede instructies, ook veel gelachen! Ik ben in 1x geslaagd en voel mij zelfverzekerd in het verkeer. 

Ik bedank François enorm voor de gezellige lessen!

donderdag 01 oktober 2020 10:46
Powered by JoomVita VitaBook