Lars Telkamp

Hoi François, 

Bedankt voor de fijne rijlessen. Het was elke keer gezellig en we hebben veel gelachen.

Mede dankzij jou in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs met complimenten van de examinator.

Nu mag ik het zelf doen....

Bedankt, ook namens mijn ouders.

Lars

zondag 21 november 2021 20:36
Lisa van Gelderen

Heel erg bedankt voor de leuke, leerzame en gezellig rijlessen. Ik ga de rijlessen missen.

In het begin was ik heel erg onzeker, raakte gauw in paniek als iets niet goed ging. Door tussendoor te evalueren wat er gebeurden en even een moment rust. Ging het steeds beter. Kreeg meer zelfvertrouwen in het autorijden, en mijn hoofd koel kunnen houden als er iets niet goed ging.

De wijze woorden van François “de perfecte rit bestaat niet, het gaat erom hoe je reageert op fouten van jezelf en andere”

donderdag 18 november 2021 21:16
Floris Jaaltink

Hai François, ik wil je ontzettend bedanken voor de gezellige maar leerzame lessen. Dankzij jou heb ik in een korte tijd heel veel geleerd en ging ik zelfverzekerd mijn examen in. We hebben veel gelachen, veel gereden en veel gezeurd over andere verkeersdeelnemers :).

Je had gelijk door welke manier van lesgeven goed werkte voor mij, waardoor ik vanaf les 1 het gevoel had dat ik voor de juiste rijschool heb gekozen.

Nu is het tijd om zelf kilometers te maken, dus namens mijn ouders, zussen, en vriendin, bedankt!

donderdag 18 november 2021 09:02
Suzanne Vonk

Wat heb ik veel geleerd van Francois. Hij geeft je erg goede begeleiding en zoekt vaak uitdagende routes op die bij je passen. Daarnaast maakt hij hier en daar ook nog eens grapjes waardoor hij de rijlessen gezelliger maakt. Hij luistert aandachtig naar je vragen en geeft duidelijke adviezen. De positiviteit en geduld die hij uitstraalt hebben mij vertrouwen gekregen in het verkeer.

Bedankt voor deze leuke en leerzame tijd Francois. Ik heb veel plezier in het rijden gekregen. Nu is het tijd om zelf de kilometers te maken.

dinsdag 09 november 2021 20:39
Finn van Daatselaar

Hi Francois, ik wil je enorm bedanken voor de leuke en fijne lessen. Wat ben jij een fijne instructeur (met veel humor ?) om les van te krijgen. Na mijn 2 broers, was ik de laatste van ons gezin die naast jou plaats mocht nemen en ben ik mede dankzij jou in 1x geslaagd! Dank voor alles, ook namens mijn ouders. 

donderdag 28 oktober 2021 20:37
Lisa Slingerland

Lieve lieve Francois,

Ik wil je allereerst heel erg bedanken voor de gezellige en leerzame tijd die ik met jou heb mogen hebben. Eigenlijk veelte lang dat ik naast jou in de auto moest zitten maar dankzij al jouw leerzame tips is het mij uiteindelijk toch in 1keer gelukt!!!

 Je hebt mij altijd zo graag en goed willen helpen en zelfs in de tijden dat het wat minder goed en vlot ging zijn we er samen doorheen gekomen. Ik kan mij geen betere rijinstructeur voorstellen 

We hebben elke les weer ontzettend kunnen lachen en gezellig kunnen babbelen en dat ga ik ontzettend missen… “ik ging tevaak stuk om jou”  Als het zover is later en ik heb eigen kinderen weet ik bij welke rijschool ik ze moet aanmelden. Hopelijk zie ik je snel weer eens langsrijden en zien we elkaar nog eens op de weg? Bedankt voor alles!!!

woensdag 27 oktober 2021 22:36
Sarah van de Kuil

Francois, ik wil je heel erg bedanken voor alle fijne, leerzame en vooral enorm gezellige lessen. Ik heb het super leuk gehad tijdens de rijopleiding en ben geen 1 keer met tegenzin gegaan. Met dank aan jou ben ik net in 1 keer geslaagd.

donderdag 07 oktober 2021 12:59
Mette Reurink

In het begin van mijn rijopleiding was ik best onzeker achter het stuur, maar door de fijne begeleiding heb ik veel lol en zelfvertrouwen gekregen tijdens het rijden. Van muziek keihard aan tot radio uit voor de focus, alle gesprekken waarbij we hard hebben gelachen... Het is bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald  

Lieve François, heel erg bedankt! Ik kom je nog wel een keer oppikken voor een rondje! 

maandag 20 september 2021 12:53
Larissa Schiebaan

Geweldige rijschool. Altijd gezellig in de auto en vooral heel leerzaam.

Dankjewel voor de leuke tijd en voor de begeleiding!

donderdag 16 september 2021 21:26
Hester Aris

Na al wat tegenslagen bij andere rijscholen kwam ik terecht bij François. Het werd aangeraden door vrienden en nu snap ik precies waarom.

Ik heb hele fijne, leerzame, duidelijke en gezellige lessen gehad. Ook nog heel veel nieuwe dingen geleerd en alles werd op een fijne manier uitgelegd. Door zijn motiverende manier van les geven had ik het vertrouwen weer terug gevonden. Daardoor ben ik uiteindelijk geslaagd.

Heel erg bedankt voor alles!!!

dinsdag 14 september 2021 16:18
Powered by JoomVita VitaBook