Sanne Vissers

Door de leuke rijlessen in 1 x mijn rijexamen gehaald! Elke keer keek ik er weer naar uit om samen met François op pad te gaan. 

Top instructeur, top rijschool. Zeker een aanrader!!

François, nogmaals bedankt! 

donderdag 10 juni 2021 11:57
Sanne

François is een hele goede rijinstructeur zeker een aanrader. Ik heb zelf last van faalangst maar François helpt je daar supergoed mee.  Ik heb zelf daarom ook een  faalangst examen gedaan door  de goede, fijne maar ook zeker vertrouwde lessen van François ben ik daardoor ook in 1x geslaagd!

 

vrijdag 21 mei 2021 19:53
John

Ik kan niks anders zeggen dan een prima rijschool waar je geen nummer ben maar waar je echt de volle aandacht krijgt. In François een goede leraar gehad en in 1x geslaagd. Altijd tijd voor n dolletje, maar zeker ook serieus. Aanrader!

zondag 02 mei 2021 12:00
Bjorn van Laar

Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad met François in de auto. Hij geeft les op een fijne manier en geeft je veel vertrouwen tijdens het rijden heb daardoor ook vandaag mij rijbewijs gehaald! Ik hoop dat François ook een leuke tijd met mij heeft gehad en een beetje verstand van voetbal heb gekregen en dat die ook een ander clubje gaat supporten. Ik wil François bij deze bedanken en hoop dat er nog meer leerlingen gaan slagen bij deze rijschool.

Bedankt !

vrijdag 23 april 2021 14:34
Davide de Heer

Door de super leuk een goeie lessen heb ik in een keer mijn rijbewijs behaald. zelfs nu in de corona tijd waar bij ik na mijn tussentijdse toets 2,5 maand niet meer gereden had is het uiteindelijk zelfs nog goed gekomen. is zeker een aanrader hij probeert zo een goed mogelijke service te verlenen voor al zijn leerlingen.

zondag 18 april 2021 13:19
Mart van der Ham

Naast dat Francois de leukste rijinstructeur is kan hij ook nog eens fantastisch les geven. Ik stapte met plezier in de auto en keek weer uit naar de volgende les!

Bedankt voor de leuke lessen en de zelfvertrouwen die ik heb kunnen krijgen in de auto! Kan niet wachten om de baan op te gaan. Ik ga je grappen dan wel zeker missen.  

 

donderdag 15 april 2021 14:59
Bas Veenhuizen

Rijschool van Klaveren is voor mij de perfecte rijschool geweest. Naast dat je bij Francois in de auto elke les weer veel leert heb je ook een leuke tijd.

Francois kan op momenten dat het nodig is ook goed kritisch zijn en daardoor heb ik alles in één keer gehaald: theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen.

Rijschool van Klaveren is zeker een aanrader!

dinsdag 13 april 2021 22:30
Joost de Monchy

Hele leerzame en gezellige tijd met Francois gehad in de auto! Ben blij dat ik mijn lessen bij deze rijschool heb genomen. Hij wijst je op een fijne en duidelijke manier op verbeterpunten waardoor je heel snel op examen niveau bent. 

al met al leuke en hele goede lessen! Zeker een aanrader.

 

vrijdag 12 maart 2021 19:03
Kim Visscher

Ik wil Francois bedanken voor de altijd leerzame en gezellige rijlessen.

Elke week keek ik weer uit naar de volgende les. Doordat Francois goede instructies geeft en mee denkt zie je jezelf met sprongen vooruit gaan! Hierdoor heb ik in 1x mijn rijexamen gehaald.

Ik raad rijschool van Klaveren aan iedereen aan!

Heel erg bedankt Francois!

donderdag 11 maart 2021 22:26
Jasmine de Goei

Ik kan iedereen Rijschool van Klaveren aanbevelen. Na de tussentijdse toets zijn François en ik samen hard gaan werken aan de laatste stappen. En niet voor niets: in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! François legt rustig en duidelijk uit, is geduldig en ook zeker in voor een grapje

 

Heel erg bedankt voor de goede lessen!

vrijdag 27 november 2020 16:47
Powered by JoomVita VitaBook