Gastenboek

Nieuwe bericht gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Je e-mail adres't wordt niet zichtbaar..
It's je bericht wordt pas zichtbaar nadat de admin het heeft goedgekeurd.
47 berichten.
Marieke van Leeuwen uit Ophemert heeft geschreven op 30 januari 2023 om 19:39
Beste François,

Ik wist dat ik in goede handen terecht zou komen nadat allebei mijn zussen bij jou in 1x geslaagd waren. Je staat altijd open voor een grap maar als er serieus gewerkt moet worden dan gebeurt dat ook. Je weet je aan te passen aan elk persoon zijn of haar omstandigheden en hun extra aandachtspunten in het verkeer en je geeft de ruimte mensen hierin te laten ontwikkelen en waar nodig grijp je in. Ik voelde me dan ook erg op mijn gemak bij jou in de auto. Elke week keek ik weer uit naar een nieuwe rijles terwijl ik soms van andere mensen om mij heen hoorde hoe negatief hun waren over het autorijden en hun rijlessen bij hun rijschool. Ik denk dat dat genoeg bewijs is dat jij een van de beste rijinstructeurs bent en weet hoe jij iemand kan opleiden tot een echte bestuurder en daar mag je best trots op zijn.

We hebben samen gewerkt om mij van een soms nog wat onzeker persoon om te toveren naar een sterk persoon achter het stuur. Ik kan je vertellen, dat is zeker gelukt! 🙂 Heel erg bedankt hiervoor. Ik heb heel veel zin om straks zelfstandig de weg op te mogen en veel veilige kilometers te maken maar ik probeer nu toch even geen traantje te laten vanwege het feit dat dit verhaal nu aan zijn einde is gekomen.

Ik zal de leuke lessen en je aanwezigheid op de bijrijderstoel gaan missen! Hopelijk tot snel!

Groetjes van Marieke

Hopelijk mogen nog veel mensen gaan genieten van jouw frikandellen verhalen 😉
Claudia Verbruggen uit Oss heeft geschreven op 6 januari 2023 om 09:50
Aan de allerleukste rij instructeur François,

Zo onzeker als ik ben geworden bij de vorige rijschool, zo goed voel ik mij nu in de auto. Ik wil jou ontzettend bedanken voor het terugvinden van het plezier in het auto rijden en de rijles. Ik had niemand beters kunnen wensen.
Eindelijk geslaagd en dat na 1 keer. Bedankt voor de wijze lessen en het lachen. Ik ga de gezellige rijlessen missen en zeker de lol die we samen hebben.

Bedankt voor alles en de Bossche bollen zijn verdiend!
Puck Teppema uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 30 december 2022 om 19:35
François !!

Heel erg bedankt voor de wijze rijlessen en ook voor de wijze lessen. Ik heb me nooit verveeld in de auto. Je maakte de rijlessen erg leuk en je ziet dat je erg veel lol hebt in je vak. Thanks voor mij zelfvertrouwen laten krijgen achter het stuur 🙂
Lise Pluk uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 28 december 2022 om 21:44
De altijd vrolijke François,

Ik ben jou ontzettend dankbaar voor alle rust en geduld die jij elke les weer met je mee bracht. Jij bent bijzonder goed in je vak omdat je zo gedreven bent en je leerlingen als individu ziet. Je neemt echt de tijd om te kijken wat jou leerling nodig heeft, en past waar nodig de opleiding aan. Dankzij jou duidelijke uitleg en demo’s ben ook ik in 1x geslaagd. Dit is een vaardigheid waar ik mijn leven lang profijt van ga hebben, bedankt!
Amber uit Tiel heeft geschreven op 28 december 2022 om 20:09
Hi Francois,

Door de vele leerzame uren heb ik mijn rijbewijs binnen. Niet alleen maar leerzaam maar ook leuk. Ik heb me nooit verveeld in de auto bij jouw. Heel erg bedankt voor de lessen. Ik zal ze missen, maar ik ben ook blij dat ze voorbij zijn. The end of an era 😉

Ik toeter nog een keer naar je,
Amber
Mandy van der Pijl uit Rijswijk heeft geschreven op 27 december 2022 om 13:58
Beste François,

Ik heb mijn rijopleiding erg fijn ervaren. Er waren er al 3 voor mij in 1x geslaagd dus ik kon niet achter blijven 8 van de 8 punten zijn binnen in het gezin ;)).

Elke les was weer een feestje, soms even kritisch kijken naar wat verbeterd moest worden en daar hard voor werken. Als iets niet lukte stapte jij achter het stuur deed het even duidelijk voor met een fijne uitleg wat mij heel erg hielp!

Nu ben ik als een teckel op de weg :)))

Bedankt en ik kom je vast nog wel eens tegen! Groetjess
Sander uit Tiel heeft geschreven op 19 december 2022 om 22:38
Beste Francois (Louis),

Waar we begonnen aan een lesboek voor Sander schrijven, pakte uit in een bestseller.
Van ver gekomen, verdwaald in onzekerheid, de lat onrealistisch te hoog te leggen voor mijzelf en alles wat er in de tijd in privé is gebeurd. Bleef jij vertrouwen geven, wist de rust terug te brengen en plezier te beleven aan de lessen en het auto rijden.

Bedankt dat je open stond voor deze uitdaging. Bedankt dat ik mijzelf kon en kan zijn. Bedankt voor alle van Gaal tips en het gieren van de lol die we hebben gehad. Bedankt dat ik alles van jou heb mogen leren voor nu en voor later.

Ik ga de lessen missen!

Bedankt vriend
Laura van Heusden uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 15 december 2022 om 21:14
Heyy Francois,

Superfijn om bij jou te mogen lessen! We konden snel aan de slag en hebben uiteindelijk besloten van de tussentijdse toets mijn praktijk examen te maken. In 1 keer geslaagd en verder erg tevreden over de kwaliteit van de lessen. Leuke en gezellige instructeur, ik heb altijd zin gehad om naar de rijles te gaan.

Groetjes Laura
Bas uit Ophemert heeft geschreven op 22 november 2022 om 17:26
Hey François,

Als aller eerst bedankt voor de fijne lessen.
Ik vond het fijn dat je flexibel was met de lestijden .
En dat je echt naar een leerling kijk hoeveel lessen hij nodig heeft waardoor ik het snel had.

Nogmaals bedankt

Met vriendelijke groet, Bas en Guus.
Anissa uit Wijk bij duurstede heeft geschreven op 19 november 2022 om 18:34
Hey François,

In juli begonnen met lessen, met als doel in januari de TTT te doen en februari het rijexamen. Samen hadden we al besloten de TTT naar november te verplaatsen om uiteindelijk drie weken van te voren deze nog om te zetten naar een rijexamen. Uiteindelijk met goed resultaat, want ik ben in 1x geslaagd!

Ik wil je bedanken voor de leuke en uitdagende rijlessen en je inzet om alles zo goed mogelijk neer te zetten!
Toon uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 19 oktober 2022 om 20:34
Hey François,

Bedankt voor de leuke en gezellig lessen. Tijdens de lessen heb je me zo veel mogelijk vrij gelaten om mijn ding te doen en alleen ingegrepen wanneer dit echt nodig was. Dit was voor mij erg fijn aangezien dit precies mijn manier van leren is: je neus stoten om te leren. Na dan ook een aantal keer mijn neus gestoten te hebben is het dan toch gelukt om het rijbewijs in 1 keer binnen te slepen en kan ik komende winter lekker warmpjes met de auto ipv met de motor.

Nogmaals bedankt en we zullen mekaar vast nog wel eens tegen komen!

Mvg Toon
Thijs uit Tiel heeft geschreven op 28 september 2022 om 11:20
Hallo Francois !

Het duurde even maar hier is het dan! We hebben in het begin natuurlijk niet heel veel in de auto gezeten omdat het een beetje stroef ging met mijn theorie-examen. Nou toen had ik hem eindelijk gehaald en toen begon het. We hebben toen mijn tussentijdse toets ingepland. Alleen door de lange wachttijden op rij-examens hebben we toen besloten mits we heel veel konden lessen de tussentijdse om te zetten in een rij-examen. Wat een super goed besluit was! We hebben heel veel in de auto gezeten in anderhalve maand tijd en dat ging super goed! Het was altijd heel gezellig in de auto en we zijn er eigenlijk doorheen gevlogen. Was altijd super gezellig en veel grapjes tussendoor. Ondanks dat gingen de lessen altijd heel goed met resultaat dat ik in 1 keer geslaagd ben! 😉 Ik ben heel tevreden en ben blij dat we hebben besloten om bij jou te lessen.
Sophie Ketting uit Tiel heeft geschreven op 28 augustus 2022 om 12:42
Ha François,

De afgelopen maanden hebben we samen heel wat uurtjes in de auto doorgebracht. Aan de start van mijn rijopleiding bakte ik er, laten we eerlijk zijn, he-le-maal niks van 😂. De koppeling rustig op laten komen bleek een enorme uitdaging, de versnellingspoke was absoluut niet mijn beste vriend en het verschil tussen links en rechts was af en toe ook moeilijk te bevatten. Jouw expertise en geduld zorgde er voor dat dit elke les weer een stukje beter ging! Gelukkig hebben we er samen ook vaak zat smakelijk om kunnen lachen. Na heel wat uurtjes bikkelen kwam afgelopen week het resultaat: in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs én wat was ik blij! Zo blij dat ik je, waar de instructeur nog bij zat, om de nek vloog 😂😂😂.

Dank voor alle leuke lessen die ik de afgelopen maanden heb gehad. Dank voor je goede uitleg en je geduld om me op te leiden tot een fatsoenlijke chauffeur 😎. En vooral bedankt voor de lol die samenging met de rijlessen: dit maakte dat ik nooit tegen mijn rijlessen op zag! Die Bossche Bol hou je van me te goed! Ik zal goed toeteren als ik je voorbij zie rijden 🚘👋🏼
Nick uit Rijswijk heeft geschreven op 20 augustus 2022 om 23:43
Hey François,

In het begin zat ik niet comfortabel achter het stuur en was het moeilijk om rustig te blijven in bepaalde situaties in het verkeer.
Uiteindelijk zijn we er samen uit gekomen en hebben we gebikkeld!!!
Dankzij jouw goede uitleg en geduld heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald👌🏻👌🏻
Soms was je streng maar dat heb ik wel nodig gehad. Je bent een rij-instructeur met humor geduld en passie voor het vak ✅
Nog ff en je laat de hele Betuwe slagen voor zijn rijbewijs 🤣💪🏻
Bedankt voor alles👍

Groetjes Nick
Joost uit van Zwieten heeft geschreven op 18 augustus 2022 om 12:58
Beste François,
Ik heb echt een ontzettend leuke en leerzame rijd gehad. toen ik voor het eerst in de auto stapte leek het echt nergens op maar we hebben samen keihard lopen knokken en daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.
echt super bedankt voor alle lessen en de leuke tijd.
groetjes,
Joost
Isa Vermeer uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 11 augustus 2022 om 13:43
Beste François,

Ik wil je als eerste heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Ik heb er hard voor moeten werken maar bij de 2e poging was het toch gelukt. je hebt mij super erg geholpen. Net voordat ik ging verhuizen naar Maastricht nog op tijd mijn rijbewijs gehaald. Door mijn vriendinnen ben ik terecht gekomen bij jou en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Bedankt voor alles! De meiden en ik komen graag nog een keer langs.

Groetjes,
Isa.
Emma Gussinklo uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 10 augustus 2022 om 22:46
Bedankt voor alle leuke en gezellige rijlessen! We hebben een periode gehad waarin we onregelmatig waren met lessen maar toch hebben wij er samen afgelopen weken keihard voor gewerkt om mijn examen te kunnen halen en gelukt! Gewoon in 1x geslaagd!! Ik ga je nog missen naast me 😉
Marjoleine Marrée uit Wijk bij Duurstede heeft geschreven op 8 juli 2022 om 22:13
Super rijlessen gehad! Ondanks ik tijdens mijn rijopleiding naar Tilburg ben verhuisd toch bij Francois blijven lessen en geen enkel moment spijt van gehad! Heel erg bedankt voor de gezelligheid en de goede lessen waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald!!
Jules van Echteld uit Rijswijk heeft geschreven op 20 juni 2022 om 13:00
Top gozer. Bedankt voor de leuke/leerzame lessen heb er van genoten. Altijd gezellig in de auto.
Geen moment spijt gehad van het kiezen voor jou als rijleraar

1x het rijbewijs in de pocket.
Sanne Draaijer uit Ochten heeft geschreven op 13 juni 2022 om 18:40
Het was een geweldige leuke en leerzame tijd! Heb echt genoten van de lessen en de gezelligheid! Teamwork was top waardoor ik een top resultaat heb behaald! Door mijn extreme faalangst heb ik toch het afrijden in 1x behaald! Hartstikke bedankt voor de top tijd!