Evi

Ik heb gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald! Zonder zo'n goede rijinstructuur was dit mij denk ik niet gelukt. In het begin van de rijopleiding had ik nog een lange weg te gaan want ik had heel wat puntjes om aan te werken. François heeft mij in deze weg heel goed en vooral ook positief begleid. Hij heeft er voor gezorgd dat ik groeide in het rijden en ook groeide in meer zelfvertrouwen krijgen. Daarbij waren de lessen ook altijd er gezellig! François, Bedankt voor alles en het beste! 

dinsdag 17 juli 2018 11:12
Wim

Ik wou u bedanken voor alle geweldige lessen samen. we hebben veel gelachen en je hebt me veel geleerd waardoor ik in een keer kon slagen in ongeveer 15 lessen 

Het is zeker een aanrader hij weet wat je nodig hebt en daar steekt die extra tijd in.

Bedankt voor alles 

zondag 15 juli 2018 09:41
Sanne Rutenfrans

Ik heb genoten van de tijd dat ik heb mogen lessen bij François. Alle lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Ik kon zelf iets inbrengen in de lessen en kreeg daardoor ruimte om bepaalde dingen nog extra te oefenen.

Bedankt François voor de fijne tijd!

dinsdag 10 juli 2018 10:12
Rianne Schiebaan

Bedankt voor deze spannende, maar uiteindelijk leuke periode. Ik heb (gelukkig) veel geleerd en ga tevreden de weg op.

François is een goede instructeur die weet wat je nodig hebt, en er is een goede balans tussen serieus rijden en hilarische momenten.

Bedankt voor alle wijsheid, en ik ga je gezellige middagen in de auto bijna missen ;)

donderdag 28 juni 2018 22:29
Chayenne van de Graaf

Ik heb echt een fantastische periode gehad bij mijn rijlessen bij rijschool van Klaveren.

Een van de belangrijkste dingen voor mij bij het kiezen van een rijschool, was dat het zou klikken met de instructeur en dat was zeker weten het geval bij Francois. Man, wat heb ik gelachen in die lesauto.

Naast het feit dat het altijd hartstikke gezellig was, was de kwaliteit van de opleiding ook echt super. Ik heb echt het idee dat Francois voor elk van zijn leerlingen persoonlijk kijkt naar de fijnste en efficiëntste manier voor hem/haar om te leren autorijden en uiteindelijk het examen te halen. Francois weet alles altijd duidelijk uit te leggen en moedigd zijn leerlingen ook echt aan om zich te blijven verbeteren. Hij geeft complimenten als dat op zijn plaats is, bij het maken van fouten blijft hij altijd rustig en hij support zijn leerlingen voluit.

Dankzij Francois heb ik in één keer kunnen slagen, ondanks dat ik nog best wel wat moeite heb gehad bij bepaalde zaken met betrekking tot het autorijden. Zoals hij zelf altijd zei: We hebben er hard voor moeten knokken met z’n tweeën. Maar het is gelukt.

Heel erg bedankt Francois voor je constante support en de leuke, grappige, soms prettig gestoorde, maar ook zeker weten vele leerzame momenten in de auto. En natuurlijk ook (hoe kan ik dat nou vergeten?) voor de McKroket en de Chili Chicken :)

maandag 04 juni 2018 22:08
Lora Bonthuis

Ik heb elke les genoten. François is een super instructeur en ook altijd gezellig. We hebben ook tijdens de opleiding leuke ritten gemaakt naar alle kanten. Als gevolg in 1x geslaagd! Ik raad iedereen deze rijschool aan. Bedankt François voor de leuke lessen. 

zaterdag 02 juni 2018 13:57
Koen Weustink

Het was een fantastische periode met een fantastisch persoon recht van me. Francois blijft (bijna) altijd rustig, hij creëert een leuke sfeer door een goede combinatie van grappen en complimenten maar als het moet is hij ook serieus. Hij bekijkt elke leerling persoonlijk en zal ook voor elke leerling alles uit de kast halen om diegene dat roze kaartje te kunnen laten behalen. Rijschool van Klaveren is een echte aanrader!!!!!

vrijdag 01 juni 2018 15:40
Quincy Mol

3x is scheepsrecht zoals ze zeggen toch? 

 

Ookal niet in 1x geslaagd toch hielden we onze hoofden omhoog Frans. Wat hebben wij samen gestreden in de auto voor mijn rijbewijs. En dan als gevolg vandaag mijn rijbewijs behaald! 

De avond voor ik moest afrijden reden we ff naar scheveningen op en neer. Want ja dat moet toch kunnen zo einde van je opleiding. Super tof dat jij die ervaring met mij wou delen. 

Ik heb altijd super leuke lessen met je gehad. Je was altijd zo erg bezig met mij en het verbeteren van mijn rijkunnen. Ik ben jou echt heel dankbaar voor alle lessen en mijn rijbewijs. Ik had dit echt niet met iemand anders kunnen maar vooral willen doen. 

 

Het ga je goed Frans!! veel plezier met de nieuwe pup en de boldekar ;p

 

Groetjes, Quincy Mol :)

vrijdag 01 juni 2018 14:42
Rico Joosse

In 1x geslaagd met Francois!

Het was altijd heel prettig en een fijne sfeer in de auto. Francois probeert je heel erg op je gemak te stellen in de auto en respecteert hoe je bent. Het duurde voor mij even om helemaal comfortabel in de auto te zitten en Francois hielp daar erg mee. Ontzettend fijne ervaring gehad en raad Francois zeker aan!

maandag 28 mei 2018 10:00
Anne hendrikx

Bedankt voor de support en steun in mijn leerperiode op de weg. U was altijd erg gemotiveerd, vrolijk en niet te vergeten humoristisch tijdens de lessen, dat maakte het erg vertrouwd en comfortabel.

Ik ga nu met een zelfverzekerd gevoel de weg op door de lessen die ik heb gehad bij de rijschool.

donderdag 24 mei 2018 19:00
Powered by JoomVita VitaBook